Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Από εμάς εξαρτάται!»

«Από εμάς εξαρτάται!»

0
DSC07123
Dodekanisos

Την άποψη ότι η κατάκτηση του τίτλου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας εξαρτάται από τους ίδιους, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ένα από τα φετινά πολύ σημαντικά μετεγγραφικά αποκτήματα της Ρόδου, ο Γιώργος Δελαπόρτας. Ο ίδιος τόνισε:
«Μπορεί να είμαστε το φαβορί όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλές φορές τα φαβορί αν δεν είναι προσεκτικά μπορεί να γίνουν αουτσάϊντερ. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που θα είναι δυνατές. Ο Διαγόρας ενισχύθηκε και πιστεύω ότι θα ενισχυθεί και άλλο. Επίσης και ο Φοίβος είναι πάντα μια πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς έχουμε μια αρκετά καλή ομάδα, που μπορεί να γίνει και ακόμα καλύτερη. Αν εμείς παίξουμε όπως πρέπει πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Μιλώντας γενικότερα για τη νέα του ομάδα, ο Γιώργος Δελαπόρτας τόνισε:
«Νιώθω πολύ καλά στη Ρόδο. Πιστεύω ότι μου έκανε πολύ καλό η αλλαγή περιβάλλοντος. Τα πράγματα στην ομάδα είναι πολύ καλά και δεθήκαμε και γρήγορα καθώς αρκετοί από εμάς είμαστε πέρσι και πάλι μαζί. Η διοίκηση είναι κοντά μας και ότι χρειαστούμε τους έχουμε δίπλα μας. Πιστεύουμε ότι θα πάμε πολύ καλά».
Σε ερώτηση για το πώς περιμένει τα παιχνίδια με την παλιά του ομάδα, τον Φοίβο, απάντησε:
«Θεωρώ ότι θα είναι από τα δυσκολότερα της καριέρας μου. Είμαι όμως επαγγελματίας και για ενενήντα λεπτά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα βέβαια ο Φοίβος θα είναι πάντα η ομάδα της καρδιάς μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments