Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Από 19 έως 23 Ιουνίου το Karagoutis Training Camp

Από 19 έως 23 Ιουνίου το Karagoutis Training Camp

0
Dodekanisos

Από τις 19 έως και τις 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Ρόδου το Karagoutis Training Camp. Σχετική είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Κολοσσός Ρόδου. Αναλυτικά:

“Η αντίστροφη μέτρηση για το Karagoutis Training Camp ξεκίνησε, αφού η ομάδα μας μαζί με τον Γιώργο Καράγκουτη είναι οι διοργανωτές αυτού του μεγάλου αθλητικού event από 19 έως 23 Ιουνίου. Με την επιστροφή του τμήματος των παμπαίδων μας από την Κάλυμνο (στις 17 και 18 Ιουνίου θα συμμετέχουν στο φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος), θα ξεκινήσει στο «Βενετόκλειο» και στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ (Βύρωνος 1) το KaragoutisTrainingCamp

Για περισσότερες πληροφορίε- εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τη γραμματεία μας (22410-22665- κ. Μπάρδος Μιχάλης τις απογευματινές ώρες). Μπορείτε να δηλώσετε ένα ή περισσότερα παιδιά (που δεν πήραν μέρος πέρσι και το επιθυμούν φέτος) με ένα απαντητικό μήνυμα με τα εξής στοιχεία:

-Ονοματεπώνυμο παιδιού 

-Έτος Γεννήσεως 

-Μέγεθος για μπλουζάκι (σε xxsmall-xsmall-small-medium-large-XLarge μεγέθη)

Κόστος συμμετοχής 70€ και για αδέρφια 120€

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό ή με τη δήλωση συμμετοχής είτε με μετρητά στην γραμματεία μας”.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments