Αρχική Παιδικό Απίστευτο περιστατικό στο «Ενωσιακό» γήπεδο!

Απίστευτο περιστατικό στο «Ενωσιακό» γήπεδο!

0
Dodekanisos

Πετάχτηκαν βεγγαλικά πίσω από την εξέδρα με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά κατά την διάρκεια του αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος Αρένα – Ευκλή! Έντρομοι γονείς ζητούσαν να σταματήσει οριστικά το παιχνίδι και να πάρουν τα παιδιά τους να φύγουν από το γήπεδο.

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» κατά την διάρκεια του αγώνα του Παιδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στο Αρένα και τον Ευκλή για την τελευταία αγωνιστική!

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ορισμένοι στην εξέδρα (μάλλον νεαροί που ήθελαν να πανηγυρίσουν για το Αρένα), άνοιξαν πυρσούς στην εξέδρα, κοντά στον χώρο που βρίσκεται πίσω από την εξέδρα και που υπάρχουν πάρα πολλά κλαδιά και χόρτα. Λίγο αργότερα προκλήθηκε πυρκαγιά και μέσα σε λίγο λεπτά η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική από τον καπνό που είχε κυκλώσει όλη την περιοχή. Ο διαιτητής κ. Αλεξίου διέταξε την προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού ενώ λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και ένα πυροσβεστικό όχημα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Την ίδια ώρα, πολλοί γονείς ποδοσφαιριστών του Ευκλή, ζητούσαν επιτακτικά να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν από το γήπεδο καθώς έκριναν πως θα μπορούσε να κινδυνέψει η υγεία τους από τους καπνούς. Δημιουργήθηκε μια ένταση και αρκετές διαβουλεύσεις, ενώ μετά από αρκετή ώρα και αφού η πυρκαγιά είχε σβήσει, ο διαιτητής διέταξε τη συνέχιση του παιχνιδιού, όπως και έγινε. Το τελικό αποτέλεσμα, ήταν 5 – 1 υπέρ της πρωταθλήτριας ομάδας του Αρένα (είχε εξασφαλίσει τον τίτλο και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική), που με βάση όμως τα όσα προηγήθηκαν ασφαλώς και περνάει σε δεύτερη μοίρα.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments