Αρχική Videos Απίστευτο, Ολλανδός ερευνητής προέβλεψε το φονικό σεισμό της Τουρκίας

Απίστευτο, Ολλανδός ερευνητής προέβλεψε το φονικό σεισμό της Τουρκίας

0

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο ερευνητής Frank Hoogerbeets (Φρανκ Χόχερμπεϊτς) από την Ολλανδία προέβλεψε σε ένα tweet στις 3 Φεβρουαρίου ότι ένας σεισμός άνω των 7,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ θα έπληττε την περιοχή της Τουρκίας. Η πρόβλεψή του έγινε πραγματικότητα τη Δευτέρα, τρεις ημέρες αργότερα, καθώς ένας σεισμός σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους στην Τουρκία και στη Συρία.

Δεν είναι μόνο αυτό. Ανέβασε στο Twitter και μια ανάρτηση από το ερευνητικό του πρακτορείο που προέβλεπε επίσης ότι ένας άλλος μεγάλος σεισμός θα ακολουθούσε τον πρώτο, κάτι που επίσης έγινε πραγματικότητα. Κάποιοι στο Twitter τον χαρακτήρισαν ψευδοεπιστήμονα και αμφισβήτησαν τις προηγούμενες προβλέψεις του. Έμειναν όμως με ανοιχτό το στόμα όταν είδαν ότι έπεσε απόλυτα μέσα.

Ο Χόχερμπειτς εξέφρασε τη λύπη του αφού η πρόβλεψή του έγινε πραγματικότητα. «Η καρδιά μου είναι με όλους όσους επλήγησαν από τον μεγάλο σεισμό στην κεντρική Τουρκία. Όπως είπα και πριν, αργά ή γρήγορα αυτό θα συνέβαινε σε αυτή την περιοχή, παρόμοια με το 115 και το 526 μ.Χ. Αυτοί οι σεισμοί πάντα προηγούνται από κρίσιμη πλανητική γεωμετρία, όπως είχαμε στις 4-5 Φεβρουαρίου», έγραψε στο Twitter.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments