Αρχική Videos “Απίστευτο, η Γερμανία μας απειλεί ξανά με τανκς, όπως στο Β’ Παγκόσμιο!”

“Απίστευτο, η Γερμανία μας απειλεί ξανά με τανκς, όπως στο Β’ Παγκόσμιο!”

0
Dodekanisos

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για την 80ή επέτειο της Μάχης του Στάλινγκραντ και στην ομιλία του στην οποία χαιρέτισε την ιστορική νίκη της Ρωσίας επί της Ναζιστικής Γερμανίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν συγκρατήθηκε και αναφέρθηκε στη σημερινή Γερμανία

«Απίστευτο, αλλά είναι γεγονός: μας απειλούν ξανά με γερμανικά τανκς – Leopard- που έχουν σταυρούς ζωγραφισμένους στα πλευρά τους”, τόνισε και πρόσθεσε και τα εξής:
 «Όσοι περιμένουν να κερδίσουν στο πεδίο της μάχης προφανώς δεν καταλαβαίνουν ότι ο σύγχρονος πόλεμος με τη Ρωσία θα είναι τελείως διαφορετικός για αυτούς. Δεν είμαστε εμείς που στέλνουμε τα τανκς μας στα σύνορά τους», πρόσθεσε ο Πούτιν και είπε ότι «η Ρωσία είναι σίγουρη για τη νίκη της». «Αυτές οι δυνάμεις που προσπαθούν να διεξαγάγουν έναν ακήρυχτο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας θα λάβουν σκληρή απάντηση στις ενέργειές τους», σημείωσε ο πρόεδρος, σύμφωνα με μετάφραση από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Πούτιν είπε ότι η μάχη του Στάλινγκραντ κατέδειξε για πάντα «τη γενναιότητα των στρατιωτών μας και το ταλέντο των διοικητών τους» – ενώ παράλληλα έκανε παραλληλισμούς με τις τρέχουσες στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία. «Οι υπερασπιστές του Στάλινγκραντ… μας άφησαν μια μεγάλη κληρονομιά: αγάπη για την πατρίδα, ετοιμότητα να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της και την ανεξαρτησία της και να προσφέρει αντίσταση σε οποιεσδήποτε καταστάσεις», είπε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments