Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Απίστευτο come back για τον Διαγόρα, από 3 – 0, 3 –...

Απίστευτο come back για τον Διαγόρα, από 3 – 0, 3 – 3!

0
φωτογραφία: www.paok24.com
Dodekanisos

Ισόπαλος με σκορ 3 – 3 αναδείχθηκε ο Διαγόρας, σε σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι «κυανέρυθροι» βρέθηκαν να χάνουν με 3 – 0, ωστόσο είχαν τον τρόπο να κάνουν το …μεγάλο come back και να πάρουν έτσι ένα πολύτιμο βαθμό.

Στην πρώτη φάση του αγώνα ο ΠΑΟΚ Β’ άνοιξε το σκορ όταν μετά από σέντρα του Νινούα ο Δαρέλας με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0.
Στο 9’ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν νέα φάση όταν ο Τσοπούρογλου έκανε τη σέντρα καιο Δαρέλας πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα όμως να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 12’ ο Τσιαντούλας εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το δεξί δοκάρι (άουτ).
Στο 24’ ο Διαγόρας έφθασε κοντά στο γκολ όταν ο Μαγκάκης έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε ωραία απόκρουση στη γωνιά του.
Στο 26’ ο Νινούα εκτέλεσε φάουλ και ο Παναγιώτου με κεφαλιά έκανε το 2 – 0.
Στο 50’ ο Γκορτνετζιάνι με ωραία πάσα – μισό γκολ «βρήκε» τον Σπυράκο και αυτός με πλασέ από κοντά έκανε το 3 – 0.
Στο 65’ ο Σταμένκοβιτς έκανε το γύρισμα και ο Αντεσίνα από κοντά μείωσε σε 3 – 1.
Στο 74’ ο Μιχόπουλος με πολύ ωραίο γυριστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 3 – 2.
Στο 76’ ο Διαγόρας έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Σταμένκοβιτς έκανε από πολύ κοντά το πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Β’ απόκρουσε σωτήρια. Η μπάλα στην επαναφορά της έφθασε στον Μανιώτη που έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Τελικά το γκολ ήρθε για τον Διαγόρα στο 83’ με τον Λούκιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώνει το τελικό 3 – 3.
Στο 94’ ο ΠΑΟΚ είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξανά το προβάδισμα και παράλληλα τη νίκη, όμως ο Σπυράκος με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ Β΄: Μοναστηρλής, Τσαούσης, Παναγιώτου, Κωττάς, Κιτσάκης, Ουεντραόγκο, Νινούα (73’ Γιαξής), Δαρέλας (60’ Σαλαμούρας), Πανίδης (46’ Σπυράκος), Τσοπούρογλου, Γκορντεζιάνι (85’ Σπυρίδης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπίντσης, Γιανναράκης, Τάτσης, Σταμένκοβιτς, Μανιάς (60’ Λούκιτς), Αντεσίνα, Μανιώτης, Καραμάνης, Πετράκης, Τσιαντούλας, Μαγκάκης (46’ Παραστατίδης)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments