Αρχική Videos “Απελευθερώστε τον εαυτό σας από τη Ρωσική ενέργεια”

“Απελευθερώστε τον εαυτό σας από τη Ρωσική ενέργεια”

0
Dodekanisos

«Η απάντησή μου στην Ευρώπη: Απελευθερώστε τον εαυτό σας από τη ρωσική ενέργεια. Η Αλμπέρτα είναι έτοιμη να βοηθήσει! Σχεδιάζω ένα ταξίδι στη Γερμανία σύντομα για να μιλήσω για την απομόχλευση της κυριαρχίας της Ρωσίας στις ευρωπαϊκές αγορές για γενιές». Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων η νέα πρωθυπουργός της Αλμπέρτα Danielle Smith, μόλις πληροφορήθηκε ότι βρίσκεται μέσα στη λίστα των πολιτικών που η Ρωσία έχει επιβάλλει κυρώσεις. Η ίδια επεσήμανε μάλιστα και τα ακόλουθα: “Η απάντησή μου στον Πούτιν: θα ανακοινώσουμε περισσότερη χρηματοδότηση και υποστήριξη για τους Ουκρανούς πρόσφυγες”. Η Σμιθ είναι μια από τους συνολικά 100 Καναδούς στους οποίους έχουν επιβληθεί κυρώσεις από τη Μόσχα. Μεταξύ αυτών υπάρχουν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, επιχειρηματίες, ακτιβιστές πολλών οργανώσεων και μέσα ενημέρωσης.



Σημειώνεται ότι ο Καναδάς, από τη δική του πλευρά επέβαλε κυρώσεις σε 23 Ρώσους και ανακοίνωσε ότι θα δώσει στην Ουκρανία άλλο ένα πακέτο ξένης βοήθειας 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Ο Καναδάς συνεχίζει να υποστηρίζει την Ουκρανία καθώς υπερασπίζεται το έδαφος, την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της. Αυτή η πρόσθετη στρατιωτική βοήθεια θα στηρίξει τους Ουκρανούς καθώς συνεχίζουν γενναία να πολεμούν ενάντια στην παράνομη εισβολή του Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ αυτές οι νέες κυρώσεις θα ασκήσουν πρόσθετη πίεση σε όσους υποστηρίζουν αυτές τις πολεμικές πράξεις», δήλωσε ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments