Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Απειλεί τον Διγενή ο ΑΣ Τήλος

Απειλεί τον Διγενή ο ΑΣ Τήλος

0
as tilos
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του Ο ΑΣ Τήλου ο
οποίος επικράτησε σήμερα το απόγευμα του Δωριέα με 4 – 1 σε4 εξ’ αναβολής παιχνίδι της Γ’ Κατηγορίας (1ος όμιλος) που φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα. Μετά από αυτή τη νίκη, η ομάδα της Τήλου απέχει μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρώτη θέση στην οποία βρίσκεται ο Διγενής Κοσκινού, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι Τηλιακοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Το φιλμ του αγώνα
Μόλις στο 8’ ο Νικολής με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι. Στο 18’ ο Καβουκλής έκανε σουτ έξω από την περιοχή, ο Θεοτοκάτος απόκρουσε και ο Μόσχος που καραδοκούσε από κοντά δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1. Στο 22’ ο Κυριάκος Σακελλάρης έκανε κεφαλιά για να στείλει τη μπάλα να χτυπήσει αυτή τη φορά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 58’ όμως ο Μόσχου δεν αστόχησε και με απευθείας κόρνερ (!) νίκησε και πάλι τον Θεοτοκάτο κάνοντας το 0 – 2. Στο 63’ ο Ταφάνι με πλασέ από θέση τετ α τετ μείωσε σε 1 – 2 αλλά στο 68’ μετά από κάθετη πάσα του Χριστοφή, ο Μόσχου με πλασέ έκανε το 1 – 3, πετυχαίνοντας ο ίδιος χατ τρικ. Το σκορ «έκλεισε» στο 73’ ο Κυριάκος Σακελλάρης με κοντινή προβολή (1 – 4).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στέργος Γιακουμάκης και «βοηθοί» του ήταν οι Μαυρουδής και Κοσκινάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΩΡΙΕΑΣ: Θεοτοκάτος, Μανδουράρης, Νετσιάνης, Κόρο, Ταφάνι, Σκεύη, Ντάκος, Κουνιός, Παπουτσάκης, Λέσι, Πρωτόππαπας (46’ Μουστακάκης)
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Βογιατζής, Σούρος, Καβουκλής (57’ Κ. Τ. Σακελλάρης), Κυρ. Σακελλάρης (75’ Ρούκκο), Κωστίδης, Χριστοφής, Νικολής, Ηρακλής Σακελλάρης, Α. Οικονόμου, Μόσχου, Ζ. Οικονόμου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments