Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Απέφυγε την ήττα στο 92!

Απέφυγε την ήττα στο 92!

0
malona oloi
Dodekanisos

Με γκολ στο 92’ ο Άγιος Γεώργιος ισοφάρισε τον Εθνικό Αρχίπολης σε 1-1 και με αυτό τον τρόπο τον κράτησε στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι ήταν ένα «ντέρμπι» ανάμεσα σε δύο ομάδες με ίδιους στόχους καθώς η σωτηρία είναι το κύριο μέλημα τους.
Ο Εθνικός ξεκίνησε ιδανικά το ματς καθώς μόλις στο 5’ ο Μπαδιεριτάκης επιχείρησε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα των «κιτρινόμαυρων» Λοντάκου και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1. Σε αυτή τη φάση οι του «Άγιου» διαμαρτυρήθηκαν στον δεύτερο βοηθό Τάση ότι η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα για όλη την υπόλοιπη διάρκεια του πρώτου μέρους και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας «κεφάλι» στο σκορ. Στην επανάληψη ο Άγιος Γεώργιος ξεκίνησε δυναμικά και συνέχισε να έχει την υπεροχή σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης. Μάλιστα στο 52’ μετά από ωραία σέντρα του Ντύρου ο Κωστόφ σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι της εστίας του Στελλά. Στη συνέχεια ο «Άγιος» έλεγχε και πίεζε αλλά και ο Εθνικός απειλούσε στις αντεπιθέσεις, με σημαντικότερη φάση ένα κοντινό πλασέ του Μπαδιεριτάκη που έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 92’ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τους Μαλωνίτες. Συγκεκριμένα ο Δημητριάδης σέντραρε από δεξιά εκεί όπου ο Χατζημανώλης έπιασε μια πρώτη κεφαλιά προς τη μικρή περιοχή και ο επερχόμενος Κούτρης με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στελλά μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου με βοηθούς τους Διακοφιλιππή και Τάση.

Άγιος Γεώργιος: Λοντάκος, Σκορδάς (46’ Κοντόγιαννος), Λάμπρου, Κούτρης,Γεωργάς, Πονιάς, Κολιού, Χρυσαφίνης (46’ Παρδαλός), Κωστόφ, Χατζημανώλης, Ντύρος (67’ Δημητριάδης)
Εθνικός Αρχίπολης: Στελλάς, Τσακίρης Σ., Τσακίρης Γ., Κουφός, Καρίκης, Μαυρής, Αλευρόπουλος, Μπαδιεριτάκης, Αφαντενός (81’ Κασιώτης), Ορφανός (60’ Κόσινας), Γιαλλούσης (82’ Καρπάτσης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments