Αρχική Αθλητικά νέα Απέδρασε με τρίποντο

Απέδρασε με τρίποντο

0
Dodekanisos

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης…απέδρασε από το γήπεδο του  Αγίου Ισιδώρου  η Αδελφοσύνη που νίκησε την ομώνυμη ομάδα με 2-1 και σκαρφάλωσε ψηλότερα στην βαθμολογία του δευτέρου ομίλου της Β΄ κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξεκινήσουν καλύτερα τον αγώνα, αφού στο 14΄ ο Αϊντενίζ με βολίδα από το ύψος της περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χαλκιόπουλο και πέτυχε το 0-1. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά το γυριστό σουτ του Μόσχου μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Ο «Άγιος» με καλύτερη κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας πίεσε για το γκολ αλλά οι τελικές επιλογές δεν ήταν εκείνες που ήθελαν οι παίκτες του Γιάννη Κρητικού. Στο 44΄ η Αδελφοσύνη βρέθηκε πάρα πολύ κοντά στο 0-2, όταν από ασίστ του Αϊντενίζ, ο Τοπάλ βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά το αδύναμο πλασέ το απέκρουσε ο Χαλκιόπουλους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιος Ισίδωρος ξεκίνησε καλύτερα, πίεσε τον αντίπαλο του και στο 67΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Διακοπαρασκευά Π., ο Παπανικολάου με κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Το γκολ του «Αγίου» αφύπνισε τους παίκτες του Ηλία Λοϊζου, οι οποίοι στο 79΄ μετά από σέντρα του Ζαμαντάκη και καρφωτή κεφαλιά του Τοπάλ Σ. έκαναν το 1-2. Μέχρι την λήξη του αγώνα και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ αλλά δεν κατάφεραν να βρουν στόχο.

Διαιτησία Διακοφιλιππής – Ζαχαριάδης – Κουλουρίδης.

ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Δημητράκης Π., Κουτρούλης, Θεοδωρίδης, Βονάκης, Διακοηλίας(61΄ΔιακοπαρασκευάςΠ.),Γεωργαλλής, Κώτσος, Μόσχου Γ., Κωνσταντινίδης(84΄Τζικζνούλας), Παπανικολάου(75΄Σάββενας Κ.).

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Γουργούλιας, Ζαμαντάκης, Γουλίτσας, Λιούρας, Μπουμπουλάκης, Καβουκλής Κ., Μπουλουντίδης(65΄ Τσιριγώτης), Αποστολόπουλος, Τοπάλ(94΄Χατζηομέρ Ταμπάκ Χ.), Αϊντενίζ(75΄Γεωργιάδης), Εμίρογλου Χ.(58΄ Χουρίδης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments