Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Απέδρασε” με το “διπλό” ο Εργοτέλης

“Απέδρασε” με το “διπλό” ο Εργοτέλης

0
Dodekanisos

Ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Διαγορα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Super League 2. Ολική κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο για τον Διαγόρα με τον Εργοτέλη να κάνει ότι θέλει και να παίρνει τους τρεις βαθμούς. Τα γκολ της νίκης σημείωσαν οι Κωστανάσιος και Ποζατζίδης στο φινάλε. 

Το ματς 

Στο πρώτο μέρος υπήρξε απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ωστόσο, περα από μια επικίνδυνη προωθημένη μπαλιά για τον Ζούνη που με αυτοθυσία και προτάσσοντας το κεφάλι του απομάκρυνε στα όρια της περιοχής του ο Τσέλιος, γκολ δεν υπήρξε μέχρι και το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Με το “καλημέρα” στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας έφτασε κοντά στο να προηγηθεί στο σκορ. Ο Μπαστιάνος έκανε φοβερή προσωπική προσπάθεια και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Γιώργου, το πλασέ του οποίου απέκρουσε με τα πόδια ο Τσέλιος. Τρομερά αντανακλαστικά από τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, ο οποίος κράτησε όρθια την ομάδα του. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα λεπτά της επανάληψης ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους φιλοξενούμενους. Ο “γηραιός” ξαφνικά “έσβησε”, γεγονός που “πλήρωσε” στο 66′. Ο Κοκκίνης (που δευτερόλεπτα πριν είχε εισέλθει στο ματς), έψαξε με κάθετη μπαλιά τον Κωστανάσιο, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπιντσή. Τρία λεπτά αργότερα ο Εργοτέλης είχε ακόμα μία καλή στιγμή για να διπλασιάσει το προβάδισμα του. Ενώ στο 87′ ο Κοκκίνης νικήθηκε στο τετ – α  – τετ από τον Μπιντσή και στην εξέλιξη της φάσης έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από το δοκάρι! Ο Διαγόρας σε μία προσπάθεια να βρει το γκολ της ισοφάρισης άφησε τεράστια κενά στην άμυνα και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν στο 90+3′ και “κλείδωσαν” το τρίποντο χάρη σε γκολ του Ποζατζίδη. 

Διαιτητής: Κώστας Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Αντώνης Καλλής, Κυριάκος Βιτσεντζάτος (Ανατολικής Αττικής).

Τέταρτος διαιτητής: Γιώργος Αλάμπεης (Αθηνών).

Παρατηρητής διαιτησίας: Γιώργος Λιανός (Βοιωτίας).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Διαγόρας (Γιάννης Πορβίδας): Μπίντσης, Λαμπίρης, Τοπάλ, Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Μουμίν, Γιώργου (70′ Μπούμπας), Τσιαντούλας, Ζούνης, Μπαστιάνος, Σινγκ.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Κατσούρι (46′ Κατσούρη), Ποζατζίδης, Κόλα, Μίκο, Βουτσάς, Άπι, Μπουτσάκης (85′ Σερβιλάκης), Κωστανάσιος (85′ Νεράλ), Μπουρσέλης (64′ Κοκκίνης), Κόνρααντ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments