Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Απέδρασε» με «διπλό»

«Απέδρασε» με «διπλό»

0
4
Dodekanisos
Ήττα που τον διατηρεί σε δύσκολη κατάσταση αναφορικά με την προσπάθεια που κάνει για παραμονή, υπέστη ο Κλεόβουλος στη Λίνδο με 1-0 από τον Εθνικό Αρχίπολης. Οι παίκτες του Γιώργου Χατζηπέτρου τα έδωσαν όλα για το τη νίκη, όμως ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, καθώς μετά τα δύο χαμένα τετ-α-τετ των ποδοσφαιριστών του Κλεόβουλου στο τελευταίο τέταρτο, ο Λυριστής με γκολ στο 88’ «πάγωσε» το γήπεδο της Λίνδου, δίνοντας στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν στάθηκαν ικανές να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Ηλιάδη. Στην επανάληψη, την πρωτοβουλία των κινήσεων ανέλαβε ο Εθνικός, όμως οι Λινδιακοί ήταν αυτοί που έχασαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Τριπολίτη (75’) και Γεωργαλλή (80’) να μην μπορούν να πετύχουν το γκολ από πλεονεκτική θέση. Έτσι, στο 88ο λεπτό ο Λυριστής έγινε κάτοχος της μπάλας εντός της περιοχής του Διάκουλα και με σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Κλεόβουλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει στα λίγα λεπτά που απέμειναν.
Καλή διαιτησία από τον κ. Πατσιόπουλο (Παπαγιαννίδης, Κολυβάκης).
Κλεόβουλος: Διάκουλας, Δανελλάκης, Λάμπης, Ιωαννίδης, Μωραίτης, Γεωργαλλής, Θεοδοσίου (85’ Φ. Μωραίτης), Τριπολίτης, Κ. Διάκουλας, Βασιλάκης, Τσοπανάκης (60’ Χατζημιχαήλ)
Εθνικός Αρχίπολης: Ηλιάδης, Πάλλας, Μπάρτζος, Καραγιάννης, Κουφαλάκης (46’ Πλαγγέντης), Γιαννίκος, Μπαιρακτάρης (77’ Μακαρούνας), Λυριστής, Κουρέτας (67’ Παπανθύμου), Κουκουτσέλας
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments