Αρχική Επικαιρότητα ΑΠΕ-ΜΠΕ: Το εσφαλμένο hashtag που προκάλεσε την οργή του ΣΥΡΙΖΑ!

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Το εσφαλμένο hashtag που προκάλεσε την οργή του ΣΥΡΙΖΑ!

0
Dodekanisos

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ ανάρτησε μία δημοσίευση με λάθος hashtag στο Twitter, η οποία προκάλεσε σοβαρό θέμα, σε δημοσιογραφικό και πολιτικό επίπεδο. Έκδηλη είναι η οργή στον ΣΥΡΙΖΑ, που με επίσημη ανακοίνωσή του επιζητεί παραιτήσεις

Ειδικότερα, το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανάρτησε μία δημοσίευση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Εύβοια. Την οποία συνόδευε το hashtag ΣΥΡΙΖΑ_ ξεφτίλες. Όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών», πέρα από το εξόφθαλμο λάθος, αυτό προήλθε από τον αυτόματο κορέκτορα. Αλλά και από την απροσεξία του προσώπου που ανάρτησε την είδηση στο Twitter.

Πρόκειται για δεύτερο αντίστοιχο και επίμαχο λάθος στο οποίο υπέπεσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ τους τελευταίους μήνες. Το προηγούμενο αφορούσε τη Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, στις 20 Ιανουαρίου 2021 το Πρακτορείο Ειδήσεων είχε αναρτήσει στο Τwitter την είδηση της εκλογής του Γιάννη Μπούγα, στη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Ωστόσο είχε συνοδεύσει την δημοσίευση με hashtag ΝΔ_ξεφτίλες.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βλέπει σκοπιμότητα πίσω από το λάθος hashtag και ζητάει παραιτήσεις.

«Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε “γαλάζιο τσιφλίκι” με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments