Αρχική Videos “Απαράδεκτο να μιλήσει ο Ζελένσκυ στο Αυστριακό κοινοβούλιο”

“Απαράδεκτο να μιλήσει ο Ζελένσκυ στο Αυστριακό κοινοβούλιο”

0

Το Κόμμα Ελευθερίας της Αυστρίας θα διοργανώσει διαμαρτυρία ενάντια στην προγραμματισμένη ομιλία του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο κοινοβούλιο της χώρας στις 30 Μαρτίου, όπως δήλωσε ο αρχηγός του κόμματος Χέρμπερτ Κικλ.
«Για εμάς, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ουδετερότητα της Αυστρίας και επομένως εμείς θα οργανώσουμε μια διαμαρτυρία την Πέμπτη», δήλωσε ο Kickl σε συνέντευξη Τύπου.

Είπε επίσης ότι η προγραμματισμένη ομιλία του Ζελένσκι είναι περαιτέρω απόδειξη ότι όλα τα άλλα κόμματα στην Αυστρία έχουν εγκαταλείψει την ουδετερότητα, ακόμη κι αν ισχυρίζονται το αντίθετο.

«Αυτό σημαίνει ότι στον πρόεδρο ενός εμπόλεμου έθνους τον Zelenskyy δίνεται η αίθουσα του Εθνικού Συμβουλίου μιας ουδέτερης χώρας στη διάθεσή του, ώστε να μπορεί, από το βήμα, να δηλώσει τη θέση του στη διεθνή κοινότητα, τη θέση του εμπόλεμου. Μπορεί επίσης να πει κανείς ότι θα διαδώσει την ουκρανική προπαγάνδα ή την προπαγάνδα του ΝΑΤΟ ή την αμερικανική προπαγάνδα από το βήμα», είπε ο πολιτικός.

Επιπλέον, ο Kickl είπε ότι αυτό δεν πρέπει να συμβεί, όπως δεν πρέπει να γίνονται ομιλίες από τη ρωσική πλευρά ή εκπροσώπους άλλων χωρών που συμμετέχουν σε συγκρούσεις . Πρόσθεσε ότι υπάρχουν πολλές πλατφόρμες και άλλοι τρόποι όπου ο Ζελένσκι μπορούσε να εκφράσει τη θέση του, αλλά αυτό ήταν απαράδεκτο σε επίσημο επίπεδο στο αυστριακό κοινοβούλιο .Ζ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments