Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Απαράδεκτες καταστάσεις στη Νίσυρο!»

«Απαράδεκτες καταστάσεις στη Νίσυρο!»

6
nikolis fanis
Dodekanisos

«Παιδική χαρά» θύμιζε το γήπεδο της Νισύρου κατά την διάρκεια του σημερινού αγώνα με τον Άγιο Λουκά για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι φιλοξενούμενοι. Ο αντιπρόεδρος μάλιστα του συλλόγου Φάνης Νικολής είχε …βγει από τα ρούχα του διότι όπως λέει, «μέσα στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με το παιχνίδι». Ο κ. Νικολής που είναι καιο ίδιος παρατηρητής αγώνων, θεωρεί πως ο συνάδελφος της Νισύρου δεν έκανε καθόλου καλά τη δουλειά του και είναι αποφασισμένος να κάνει καταγγελία στην Ένωση. Σε δηλώσεις μάλιστα που έκανε, τόνισε:
«Απορώ πως ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς να υπάρχει γιατρός. Η νοσηλεύτρια που ήταν εκεί δεν είχε ταυτότητα. Ο γιατρός ήταν άρρωστος απ’ ότι πληροφορήθηκα και τον έφεραν απ’ το κρεβάτι στο τέλος του αγώνα για να υπογράψει. Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Απορώ και με τον παρατηρητή. Αυτός ο άνθρωπος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Άφησε πολύ κόσμο ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με το παιχνίδι να είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν έντεκα άτομα επιπλέον που δεν θα έπρεπε να ήταν μέσα. Ορισμένοι από αυτούς ενοχλούσαν και τους διαιτητές. Απαράδεκτες καταστάσεις. Εμένα μου ζητήθηκε να κόψω εισιτήριο. Δεν σεβάστηκαν το ότι είμαι αντιπρόεδρος του συλλόγου αλλά και παρατηρητής της ΕΠΣΔ. Το έκοψα το εισιτήριο και το έχω κρατήσει για ενθύμιο…»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
10 years ago

ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ…. ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΦΥΣΘΙΚΑ Η ΕΠΣΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΡΙΖΕΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο…ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΔ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΙΜΑΡΗ

loukas
loukas
10 years ago

kirie Nikoli ayto ftaiei pou i omada sou efage tosao gkol?????o paratiritis eprpe na stamatisei na metraei to konter mallon isos se ayto na exeis kapou dikio ektos nkai ana fagate ksilo tote allazei to thema

polubotaraa
polubotaraa
10 years ago

Twra oti fagate 5 ftaei o proponhths kurie Nikolil.To 3eroume oti den mas 8elete sthn kathgoria alla oti kai na kanete fetos dn mporeite na mas ri3ete!

νισυρος
νισυρος
10 years ago

κυριε νικολη μαλλον εσεις ησασταν ο ασχετος στο γηπεδο!θα μας τρελανετε??στο γηπεδο ηταν καθαρα μονο αυτοι που ηταν στην αποστολη!!αλλα δεν λετε οτι οι παικτες σας εβριζαν τον διαιτητη επειδη δεν σας συμφερει!!καντε νιαου!

νισυρος
νισυρος
10 years ago

επεισης αυτο το εισιτηριο που λετε θα ηθελα πολυ να το δω…αλλα μην μας κανετε να αρχισουμε για το τι συναντησαμε οταν ηρθαμε στην εδρα σας να παιξουμε!!

nisyros
nisyros
10 years ago

fagate thn 5ara kai skaste twra