Αρχική Videos “Απαράδεκτα τα σχέδια της Δύσης να στείλει F16 στην Ουκρανία

“Απαράδεκτα τα σχέδια της Δύσης να στείλει F16 στην Ουκρανία

0

Νέες δηλώσεις με τις οποίες επικρίνει τα σχέδια της Δύσης να στείλει μαχητικά αεροσκάφη F16 στην Ουκρανία έκανε ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ. Συγκεκριμένα, μιλώντας για το θέμα αυτό, τόνισε τα εξής:
«Σίγουρα, αυτή είναι μια απαράδεκτη κλιμάκωση. Ελπίζω ότι υπάρχουν λογικοί άνθρωποι στη Δύση που το καταλαβαίνουν αυτό».

Ο Λαβρόφ σχολίασες και μια δήλωση του Αμερικανού στρατηγού Μάρκ Μίλεϊ ο οποίος αμφισβήτησε τον στόχο του Κιέβου να ανακτήσει όλη την επικράτειά του.
«Σήμερα, άκουσα μια δήλωση από τον Πρόεδρο του Μικτού Επιτελείου των ΗΠΑ, στρατηγό Mark Milley, ο οποίος είπε ότι η Ουκρανία φαινομενικά δεν μπορεί να περιμένει να ανακαταλάβει όλη την επικράτειά της στο εγγύς μέλλον. Αυτό είναι ένα βήμα προς τα εμπρός προς την κατανόηση πώς έχουν τα πράγματα στη Γη τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Τοποθέτηση για τη στάση που κρατάει η Δύση έκανε και ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ο οποίος είπε ότι «οι δυτικές χώρες εμπλέκονται ολοένα και περισσότερο στη σύγκρουση στην Ουκρανία μέρα με τη μέρα. Οι τοποθετήσεις και των δυο έγιναν κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στη Ρωσία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments