Αρχική Videos «Απαράδεκτα τα μέτρα από πλευράς Δημοκρατικής αντίληψης!»

«Απαράδεκτα τα μέτρα από πλευράς Δημοκρατικής αντίληψης!»

0
Dodekanisos

«Το κρίσιμο το οποίο δεν συζητάει κανένας είναι το ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν και ποιοι επιβαρύνουν το σύστημα υγείας», επεσήμανε με δηλώσεις του στο Kontra 24 ο γιατρός και ερευνητής Κωνσταντίνος Φαρσαλινός. Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Τους τελευταίους δυο μήνες έχουν δυστυχώς πεθάνει γύρω στα 23 άτομα κάτω των 40 ετών, όμως είναι περίπου 2.000 άνω των 65 ετών. Καταλαβαίνετε πόσο δραματική είναι η διαφορά; Καταλαβαίνει κανείς ότι το σύστημα υγείας επιβαρύνεται από τους ηλικιωμένους και τους ευπαθείς».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου να πειστούν οι ηλικιωμένοι ο κ. Φαρσαλινός απάντησε ως εξής:
«Πάντως όχι με το να εκβιάζουμε να πάνε στα Πανεπιστήμια οι φοιτητές με rapid test. Αυτά είναι απαράδεκτα από πλευράς Δημοκρατικής αντίληψης σε μια πολιτισμένη χώρα του 21ου αιώνα. Αυτά είναι σπασμωδικές κινήσεις που δείχνουν μάλλον αμηχανία και όχι κάτι το οποίο θα βοηθήσει.

Αναφερόμενος στο θέμα των τεστ είπε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
«Τα τεστ έτσι όπως γίνονται έχουν μόνο ένα όφελος, την οικονομική υγεία κάποιων. Δεν υπάρχει στην ιστορία της ιατρικής διαγνωστικός έλεγχος που γίνεται με αυτόν τον τρόπο και έχει οποιαδήποτε αξιοπιστία. Μιλάω για έναν τυφλό, οριζόντιο και επαναλαμβανόμενο διαγνωστικό έλεγχο χωρίς να υπάρχει ούτε υποψία νόσου, ούτε να αφορά σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Να σας πω τα νούμερα του ΕΟΔΥ. Σε σύνολο 45.630.000 self test έχουν προκύψει 2.630.000 θετικά. Και από αυτά ξέρετε πόσα ήταν τα πραγματικά θετικά; 131.000 χιλιάδες. 4,98% ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ. Το self test είναι ένα αντίστοιχο του rapid test και η διαφορά τους είναι ότι στο δεύτερο η μπατονέτα μπαίνει πιο βαθιά στην ρινική κοιλότητα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments