Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Απάντηση του Νικολουδάκη

Απάντηση του Νικολουδάκη

0
nikoloudakis
Dodekanisos
Την ανάγκη να απαντήσει στα όσα πρόσφατα δήλωσε στο news12.gr ο Σπύρος Κόκκινος, αισθάνθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΔ Γιώργος Νικολουδάκης. Για τον λόγο αυτό, απέστειλε επιστολή στο news12 το κείμενο της οποίας είναι το ακόλουθο:
«Είναι λυπηρό και κατάντια για τον ευατό μου και συνάμα εξευτελιστικό, να βρίσκομαι στην θέση να απαντάω σε ανθρώπους που για υπερασπιστούν κάποιους άλλους (και προφανώς να τους πουλήσουν εκδούλευση)πλασάρουν επιστολές άλλων για δική τους.
Να απαντάω σε ανθρώπους που στην διαδρομή τους  στο ποδόσφαιρο τα είχαν κάνει μαντάρα σαν διαιτητές, οι οποίοι ήταν κάτω του μετρίου (γι’αυτό τον λόγο δεν προχώρησν κιόλας)και για του λόγου του αληθές ρωτήστε τους παράγοντες των σωματείων.
Όλοι οι τέως δεκαετίες τώρα πρόσφεραν τα μέγιστα που μπορούσαν στην ΕΠΣΔ  και δεν θα τους κρίνει ένας μετριότατος τεως διαιτητής.
Όσο για τα ράματα της γούνας μας τον προκαλώ , από Δευτέρα 11/7 που  έχω άδεια από την δουλειά μου, να συναντηθούμε  στο γραφείο κάποιου εισαγγελέα  να τα καταθέσει και επίσημα (γιατί είναι της μόδας βλέπετε τώρα) εάν έχει κάποια στοιχεία και προκύψει οτιδήποτε να τα επωμιστούμε,κανένα πρόβλημα.
ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΟΣ.ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΟ?
Υ.Γ.Μήπως στους τέως αναφέρεται και στους κους ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΛΙΒΟΥΡΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΕΡΓΩΤΗ?
Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.
Λίγη αυτοκριτική στο ευατό μας πότε πότε δεν κάνει κακό,έτσι για ναγνωρίζουμε ποιοί ήμασταν από που  ήρθαμε τι κάναμε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.»

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments