Απάντηση Διακοφώτη: Η Ένωση στηρίζει πάντα και τις τρεις ΠΑΕ”

Την δική του απάντηση στα όσα κατήγγειλε ο Σωτήρης Βοριάς στην «Δίκη» στο Open σχετικά με την υπόθεση ένστασης που κατέθεσε η Σαντορίνη, δίνει μέσω δημόσιας τοποθέτησης του ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης.

Αναλυτικά:
«Τα όσα αναφέρει ο συγκεκριμένος κύριος στην τηλεοπτική εκπομπή ”Η δίκη του Open” δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι ανάξια λόγου. Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

1) Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδος επικοινώνησε μαζί μου κατά την διάρκεια του ημιχρόνου και μου ανέφερε ότι η ομάδα της Σαντορίνης προτίθεται να κάνει ένσταση. Μου ζήτησε να ενημερωθώ και το τι ακριβώς γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Πράγματι επικοινώνησα με τον παρατηρητή αγώνα και τον παρατηρητή διαιτησίας και με ενημέρωσαν επακριβώς για το τι έχει συμβεί και το τι έχει ειπωθεί κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.

2) Ποτέ δεν επικοινώνησα με τους διαιτητές, για να τους υποδείξω, να μην δεχτούν κάρτες υγείας που έχουν σφραγιστεί από ιδιώτη γιατρό, αρχικά γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει και αφετέρου γιατί όλοι οι καρδιολόγοι είναι αποδεκτοί όπου κι αν εργάζονται. Επομένως τα λεγόμενα του συγκεκριμένου κυρίου είναι ξεκάθαρες ανακρίβειες.

3) Εκείνη την στιγμή εγώ δεν είχα δει τις συγκεκριμένες κάρτες υγείας και ούτε γνώριζα το τι έχει συμβεί. Σε όλη αυτή την επικοινωνία που είχα κατά την διάρκεια του ημιχρόνου επικαλούμαι την μαρτυρία τόσο του Νίκου του Γιορδαμνή, όσο και του Δημήτρη του Στούμπη που ήταν παρών στα τηλεφωνικά που έκανα και δεχόμουνα εκείνη την ώρα στο Οικονομίδειο Γήπεδο Ιαλυσού.

Υ.Γ Από την πρώτη στιγμή η Ένωση στηρίζει και τις τρεις ΠΑΕ, τόσο στην οργάνωση, όσο και στην προσπάθεια που έχουν κάνει. Αυτό θα συνεχίζει να συμβαίνει και τα επόμενα χρόνια
Παναγιώτης Διακοφώτης».

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments