Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Απαιτούνται εγγυήσεις για να επανέλθουμε!»

«Απαιτούνται εγγυήσεις για να επανέλθουμε!»

0
Dodekanisos

Η ασφάλεια όλων όσων ασχολούνται με το πρωτάθλημα αλλά και η αξιοπρέπεια της διοργάνωσης, είναι σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του ΑΕΡΑ και νυν μέλος της διοίκησης Χρίστο Χριστοφή, η βασική παράμετρος που θα πρέπει να αναλυθεί, συζητώντας για ένα ενδεχόμενο επανεκκίνησης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ο ίδιος, χαρακτηριστικά, τόνισε σε συνέντευξη του στην «Αθλητική Ροδιακή» και τα ακόλουθα:
«Είναι οι δυο βασικοί άξονες που θα πρέπει να μας απασχολήσουν. Να υπάρχει ασφάλεια για όλους όσους εμπλέκονται αλλά και βέβαια, να μην πληγεί η αξιοπρέπεια του ίδιου του πρωταθλήματος. Θέλω να πω ότι δεν θα πρέπει να …συμπιέσουμε τους αγώνες μόνο και μόνο για να βγάλουμε πρωταθλητή ή κυπελλούχο σε βάρος των παικτών αλλά και εμάς των παραγόντων. Να μην υπάρχει το άγχος ενός συγκεκριμένου χρονικού περιορισμού. Ας πάει η λήξη της χρονιάς πιο πίσω. Και αν χρειαστεί και δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες ας θυσιάσουμε το κύπελλο».

Ο κ. Χριστοφής πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Φυσικά σημαντικό θα είναι να ξέρουμε αν υπάρχει το ενδεχόμενο να σταματήσουμε ξανά. Είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι αν είναι να ξεκινήσουμε, θα μπορέσει το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί κανονικά μέσα στο γήπεδο. Σε διαφορετική περίπτωση δεν νομίζω ότι έχει καμία ουσία να ξεκινήσουμε. Καλύτερα ας το λήξουμε από τώρα».

Το μέλος της διοίκησης των «κόκκινων» αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά και σε ένα ενδεχόμενο συζήτησης με όλες τις ομάδες:
«Η πάγια θέση του ΑΕΡΑ είναι να μπορούμε όλοι οι παράγοντες να μιλάμε μεταξύ μας. Είναι κάτι που είχα πει ξανά αλλά δεν είδα κανένα ενδιαφέρον μέχρι τώρα. Καλό όμως είναι αν υπάρχουν ορισμένοι που έχουν προτάσεις, να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να συζητήσουμε. Και να είναι υπό την αιγίδα της ΕΠΣΔ. Θα πρέπει να βάλουμε και εμείς τα σωματεία κάποιους όρους, με την καλή πάντα έννοια προκειμένου να δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments