Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική ΑΟ Πυλίου: Κράτησε τον Χρυσόπουλο και όλο το επιτελείο

ΑΟ Πυλίου: Κράτησε τον Χρυσόπουλο και όλο το επιτελείο

0
Dodekanisos

Στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Πυλίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται ο Δημήτρης Χρυσόπουλος. Αυτό ανακοίνωσε και επίσημα ο Κωακός σύλλογος ξεκινώντας τον σχεδιασμό του.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΟ Πυλίου Κω, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, την ανανέωση της συνεργασίας με τον πρώτο προπονητή κ. Δημήτρη Χρυσόπουλο, τον γυμναστή κ. Παναγιώτη Κανελλόπουλο, τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Γιάννη Γκίκα, τον ειδικό συνεργάτη τους κ. Γιώργο Πίτση και το φροντιστή μας κ. Ηλία Ζήκα.

Η πολύ καλή δουλειά που έγινε καθ΄ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2020/21, η οποία ολοκληρώθηκε έχοντας παρουσιάσει μια ομάδα πρότυπο εντός και εκτός γηπέδου, τιμώντας το Κωακό ποδόσφαιρο. Η πανηγυρική κατάκτηση της 3ης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα του 8ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος και η εξασφάλιση της θέσης της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Όπως και, η ταύτιση απόψεων, στόχων και αγωνιστικής φιλοσοφίας, ήταν οι λόγοι που συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας μας, εδραιώνοντας έτσι την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό τους.

Ευχόμαστε σε όλους μια επιτυχημένη θητεία. Να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, όντες συνοδοιπόροι όλοι μαζί στο νέο ταξίδι που ξεκινάει..
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται ήδη στο δυναμικό του σωματείου μας. Η ομάδα βρίσκεται στις θερινές διακοπές, αλλά το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση, σχεδιάζουν καθημερινά τη νέα χρονιά”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments