Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική ΑΟ Πυλίου: Κόκκαλης ο πέμπτος!

ΑΟ Πυλίου: Κόκκαλης ο πέμπτος!

0
Dodekanisos

Την πέμπτη του μεταγραφή ενόψει της νέας χρονιάς ανακοίνωσε ο ΑΟ Πυλίου ο οποίος απέκτησε και τον Επαμεινώνδα Κόκκαλη. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ο Α.Ο. Πυλίου Κω, με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Επαμεινώνδα Κόκκαλη, πραγματοποιώντας την 5η μεταγραφική κίνηση του σωματείου, εν όψει της συμμετοχής μας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ελλάδος.

Ο έμπειρος Αγρινίωτης ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός, ενώ μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα της επίθεσης. Έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στην καριέρα του, αγωνιζόμενος σε ηλικία 17 ετών στη Δ’ Εθνική κατηγορία με τα χρώματα του Ακαρνανικού Φυτειών, που ήταν και η ομάδα η οποία ανέδειξε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Έχει υπάρξει μέχρι σήμερα αθλητής σε σημαντικά ποδοσφαιρικά σωματεία του λεκανοπεδίου της Αττικής, αγωνιζόμενος διαδοχικά σε, Αήττητο Σπάτων, Α.Ο. Χολαργού, Α.Ο. Γλυφάδας, Π.Α.Ε. Αγίου Δημητρίου-Barca και Π.Α.Σ. Παλαιού Φαλήρου. Την τελευταία τριετία, βρέθηκε λόγω της εργασίας του στο νησί της Λέρου. Εκεί αγωνίστηκε με τα χρώματα της Α.Ε. Λέρου, σημειώνοντας μάλιστα τις δύο τελευταίες ποδοσφαιρικές σεζόν συνολικά, 22 τέρματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που, ένας παίκτης με τη δική του εμπειρία θα ανήκει στην οικογένειά μας, ελπίζοντας μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες μας, να συμβάλει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων του Α.Ο. Πυλίου Κω.
Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα της Α.Ε. Λέρου, για την προθυμία που ήδη έδειξε κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί και να ολοκληρωθεί αυτή η συνεργασία.

Ευχόμαστε τόσο σε αυτόν, όσο και σε όλους τους αθλητές μας, καλή αρχή στην προετοιμασία που ξεκινά αύριο Σάββατο 01.08.2020, μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και κάθε επιτυχία!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments