Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική ΑΟ Πυλίου Κω – Προοδευτική 2-0: Τεράστια και ιστορική νίκη!

ΑΟ Πυλίου Κω – Προοδευτική 2-0: Τεράστια και ιστορική νίκη!

1
φωτο: prismasport.gr
Dodekanisos

Ο ΑΟ Πυλίου Κω επικράτησε με 2-0 στην έδρα του της Προοδευτικής στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Ο Μανώλης Χατζηφούντας άνοιξε το σκορ με τρομερή ενέργεια μέσα από την περιοχή στο 28ο λεπτό για το 1-0. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο ΑΟ Πυλίου ευτύχησε να βρει και δεύτερο γκολ. Ο Ηλιόπουλος με έξυπνη απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Χαλκίδη, γράφοντας το 2-0. 

Ο ΑΟ Πυλίου πέτυχε μία τεράστια και ιστορική νίκη στην έδρα του για τον έκτο όμιλο. Εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλου όπως είναι η Προοδευτική. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Δεληζάνος, Πλατέλλας (91’ Χατζησουλεϊμάν), Κεϊτά (63’ Μαργαρίτης), Γεωργιάδης, Χατζηδημητρίου (91’ Γεωργιάδης Γ.Ι.), Ηλιόπουλος, Χατζηφούντας, Δρόσος (65’ λ.τ. Μεντής).

Προοδευτική (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου (76’ Θεοδωρίδης), Βοσνακίδης (46’ Μακρυγιάννης), Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης, Όμο, Πολ (81’ Νομικός Παν.), Μακρίδης, Νομικός Παρ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] για την ήττα που είχε υποστεί στην Κω πήρε στην έδρα της η Προοδευτική, υποχρεώνοντας τον ΑΟ […]