Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική ΑΟ Πυλίου: Δεύτερη μεταγραφή ο Σωτήρης Τάχος

ΑΟ Πυλίου: Δεύτερη μεταγραφή ο Σωτήρης Τάχος

0
Dodekanisos

O Σωτήρης Τάχος είναι η επόμενη μεταγραφή του ΑΟ Πυλίου όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά:

“Ο Α.Ο.Πυλίου Κω, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σωτήρη Τάχου, πραγματοποιώντας έτσι τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του σωματείου εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, που θα βρει την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ελλάδος.

Ο 24χρονος Κατερινίωτης ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού πλάγιου αμυντικού, ενώ έχει τη δυνατότητα να καλύψει και τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Πιερικό. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Βατανιακό, Φίλιππο Βέροιας, Διαγόρα Σεβαστής, Νίκη Βόλου και στη Τσέχικη F.C. Olympia Hradec Kralove. Τα τελευταία χρόνια έγινε μόνιμος κάτοικος Δωδεκανήσων, αγωνιζόμενος στον Α.Σ. Ρόδος και στην Α.Ε.Ρ. Αφάντου.
Έχοντας στις βαλίτσες του πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις, μετακομίζει στο νησί μας για μόνιμη εγκατάσταση στην ποδοσφαιρική στέγη του Α.Ο. Πυλίου Κω και στην οικογένειά μας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη. Θα είμαστε δίπλα του στην προσπάθεια που θα καταβάλλει μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, για την επίτευξη των στόχων μας.

Η Διοίκηση του Α.Ο.Πυλίου Κω, συνεχίζει τις διαδικασίες για την ενδυνάμωση της ποδοσφαιρικής ομάδας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments