Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο ΑΟ Πυλίου απέκτησε τον Μιχάλη Χατζηδημητρίου

Ο ΑΟ Πυλίου απέκτησε τον Μιχάλη Χατζηδημητρίου

0
Dodekanisos

Ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΑΟ Πυλίου. Ο παίκτης ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση του Κωακού συλλόγου.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΟ Πυλίου Κω, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιχαήλ Χατζηδημητρίου, πραγματοποιώντας την τέταρτη μεταγραφική κίνηση του σωματείου μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021/22.

Ο 26χρονος Θεσσαλονικίος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Αν και νεαρός στην ηλικία, έχει πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις συμμετέχοντας σε πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγοριών. Αποτελώντας σημαντικό «γρανάζι» σε όποια ομάδα έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Ντίνου Κούη. Αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στον Εθνικό Γαζώρου Σερρών, από όπου εξασφάλισε την κλήση του στην Εθνική Νέων. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ΑΕΛ Καλλονής την περίοδο 2016/17 και στα γήπεδα της Super League, ενώ μετακομίζοντας τα επόμενα χρόνια σε, Πανσερραϊκό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ερμή Ζωνιανών, ΑΕ Λευκίμμης, Κρόνο Αργυράδων, ΑΣ Θιναλιακό και, ΑΟ Υπάτου, πέτυχε να στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με Απόλλωνα Καλαμαριάς και Κρόνο Αργυράδων.

Μιχάλη, σου ευχόμαστε να είσαι υγιής, δυνατός και να έχεις κάθε ατομική και συλλογική επιτυχία ως αθλητής του ΑΟ Πυλίου Κω”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments