Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική ΑΟ Πυλίου: Άλλη μια μεταγραφή, πήρε τον Βακράκο

ΑΟ Πυλίου: Άλλη μια μεταγραφή, πήρε τον Βακράκο

0
Dodekanisos

Ο Α.Ο. Πυλίου Κω, με μεγάλη χαρά “ανακοινώνει την απόκτηση του Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή Γιώργου Βακράκου, πραγματοποιώντας μια σημαντική μεταγραφική κίνηση, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ελλάδος.
Ο 23χρονος ταλαντούχος επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού με σταθερά βήματα ανόδου. Αγνωνίστηκε με την U17 των «κιτρινομπλέ» και το 2016 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ανεβαίνοντας στη «μεγάλη» ομάδα, μετρώντας τη σεζόν 2018 – 2019, επτά εμφανίσεις στη Super League και μια στο κύπελλο Ελλάδος. Στη συνέχεια, αφού πέρασε ως δανεικός από τον Ναυπακτικό Αστέρα, αγωνίστηκε με τον Ηρόδοτο και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, σε Γ’ Εθνική και Football League αντίστοιχα.
Έχοντας στις βαλίτσες του πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις, μετακόμισε στο νησί μας και στην ποδοσφαιρική στέγη του Α.Ο. Πυλίου Κω.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε, να έχει υγεία και δύναμη να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του με τη φανέλα του Α.Ο Πυλίου. Θα είμαστε δίπλα του στην προσπάθεια που θα καταβάλλει μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την επίτευξη των στόχων μας”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments