Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ΑΟ Μεγίστης: «Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται!»

ΑΟ Μεγίστης: «Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται!»

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει ότι «κάτι καινούργιο ετοιμάζεται», εξέδωσε η νέα διοίκηση του ΑΟ Μεγίστης. Παρά τα προβλήματα με την έλλειψη παικτών που υπάρχουν αυτή την περίοδο, οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να οργανώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα ενόψει της συνέχειας, προκειμένου να εκπροσωπήσει επάξια το ακριτικό Καστελλόριζο. Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται…
Μείνετε συντονισμένοι…
Ξεκινάμε με τις εγγραφές νέων μελών άμεσα για να χτίσουμε όλοι μαζί οι φίλοι του ακριτικού μας νησιού την ομάδα από την αρχή με νέες βάσεις και με όρεξη να κρατήσουμε όρθια την ομάδα μας . Το Καστελλόριζο έχει φίλους σε όλο τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του νεοσύστατου  Σωματείου μας θέλουν να βοηθήσουν έμπρακτα και μέχρι σήμερα δεν μπορούσαν για διάφορους λόγους μη οργάνωσης μας.
Όλοι μαζί λοιπόν πάμε να κάνουμε περήφανο το νησί μας με την ομάδα του.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν ανακοινώσεις  για τις καινούργιες εξελίξεις στο σωματείο τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στο Δ.Σ με νέα πρόσωπα με όρεξη αλλά και με σεβασμό στο νησί και τις αξίες του και θα οριστεί ημερομηνία γενικής συνέλευσης όπου θα γίνουν οι εγγραφές των νέων μελών.  Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κάνεις.
Μείνετε συντονισμένοι…».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments