Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ ΑΟ Κολοσσός: “Έπαιξαν με δελτία και κάρτες υγείας άλλων αθλητών!”

ΑΟ Κολοσσός: “Έπαιξαν με δελτία και κάρτες υγείας άλλων αθλητών!”

0
Dodekanisos

Επιστολή στον πρόεδρο της ΤΕ Μπάσκετ μέσω της οποίας αναφέρει πως “αθλητές του εφηβικού τμήματος του συλλόγου αγωνίστηκαν με άλλη ομάδα χρησιμοποιώντας δελτία και κάρτες υγείας άλλων αθλητών”, απέστειλε ο ΑΟ Κολοσσός. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε ,σας κάνουμε γνωστό με αυτή μας την επιστολή ότι στο παιχνίδι εφηβικού της ομάδας μας  ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ  3 αθλητές  που έχουν δελτίο στην ομάδα μας αγωνίστηκαν με την αντίπαλη ομάδα χρησιμοποιώντας δελτία και κάρτες υγείας  άλλων αθλητών!
Οι υπεύθυνοι της ομάδας μας δεν προέβησαν σε ένσταση σεβόμενοι  γονείς, φιλάθλους και αθλητές  αλλά και γιατί γνώριζαν την διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί !
Φυσικά η σιωπή μας δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση συγκάληψη ,  είναι δυνατόν να δείχνει σε εφήβους το δρόμο της παρανομίας ή της επιπολαιότητας ο υπεύθυνος σωματείου και να ναι παράλληλα μέλος της πειθαρχικής της ΤΕ? Είναι δυνατόν να  δικαιολογείται λέγοντας ότι δεν γνώριζε τους κανονισμούς και να χει αρμοδιότητα την επιβολή ποινών σε άλλα σωματεία ?
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments