Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΑΟ Δικαίου: Καβάλα στ’ άλογο!

ΑΟ Δικαίου: Καβάλα στ’ άλογο!

0
ao_dikaiou_oikonomideio
Dodekanisos
O A.O Δικαίου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι αφού με γκολ του Μασάδο στο 75′ λεπτό΄επικράτησε με 1-0 της Α.Ε Κω στο ματς που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο Πυλίου και πέρασε έτσι μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα αφήνοντας δεύτερη την Α.Ε Κω. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ όταν Φυτάς έκανε το σουτ στην κίνηση και ο Λουτριώτης απέκρουσε στο 35′ λεπτό και γενικά έδειχαν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου λειτούργησε ο εγωισμός των παικτών του Α.Ο Δικαίου που είδαν στο 18′ τον Γούλα να αποχωρεί τραυματίας και στο 40′ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μυλωνάς.Ο Χατζηφούντας ανέβασε ρυθμούς και παρέσυρε και τους υπόλοιπους παίκτες για να φτάσουν στο γκολ με την Α.Ε Κω να χάνει σημαντική ευκαιρία με τον Σταματίου. 15 λεπτά πριν το τέλος ο Μασάδο που δεν είχε φανεί καθόλου σε όλο το ματς πίεσε τους αμυντικούς έκλεψε την μπάλα και με σουτ απ’τα όρια της περιοχής έκανε το 1-0 για τον Α.Ο Δικαίου που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Κορυφαίος του Α.Ο Δικαίου ο Μουνούχος με άξιους συμπαραστάτες του Φονσέκα και Χατζηφούντα,ενώ βοήθησαν αρκετά και οι Σκαλέρης και Μποιλής Ζ.Απ’την Α.Ε Κω ξεχώρισαν οι Φορτσέτι και Μαριάς με τον Σταματίου να έχει καλά διαστήματα αλλά να παίρνει και τον τίτλο του μοιραίου. Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ.Κατσιδώνη και τον βοηθών του Παπαγιαννίδη και Γεωργιόπουλου. Στο 40′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα ο Μυλώνας.
A.O Δικαίου: Λουτριώτης, Χατζηβασίλης, Μουνούχος, Γούλας (18′ λ.τ. Σκαλέρης, 91′ Πολίτης), Μποϊλής Ζ., Μποϊλής Μ., Φονσέκα, Μυλωνάς, Παπασεβαστός, Μασάδο, Χατζηφούντας.
Α.Ε Κως: Τσαραπατσάνης, Δραμουντανής, Μαριάς, Καραγιαννάκης (80′ Αγγελόπουλος), Ζαμάγιας, Μαργαρίτης (70′ Καραγκιόζης, Φορτσέτι, Φυτάς, Σταματίου, Μπαρτσελό, Πης (77′ Μάμμης)

πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments