Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Αντρίκεια” νίκη η ΑΕ Κως!

“Αντρίκεια” νίκη η ΑΕ Κως!

0
aekos_ethnikos
Dodekanisos

Μεγάλο διπλό για την Α.Ε Κω που πέρασε απ’την έδρα του Ακουσίλαου με 1-2 και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Α1.Οι “βυσσινί” προηγήθηκαν στο 9′ λεπτό με κεφαλιά του Φυτά και απο εκείνο το σημείο και μετά δέχθηκαν πίεση απ’τον Ακουσίλαο που δεν κατάφερε όμως να κάνει κάποια σημαντική ευκαιρία.
Στο δεύτερο μέρος ο Ακουσίλαος μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να φτάσει σε ένα γκολ αλλά έπεσε πάνω σε ένα πολύ καλό Τσαραπατσάνη (στο ντεμπούτο του) που κρατούσε το τρίποντο για την Α.Ε Κω ενώ στο 71′ έγινε το 0-2 όταν ο Μαργαρίτης βρήκε τον Μπαρτσελό που με σουτ απ’τα όρια της περιοχής έβαλε για τα καλά σε θέση οδηγού την Α.Ε Κω.
Ο Ακουσίλαος έκανε το 1-2 στο 75′ και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση με την φάση του αγώνα να γίνεται στο 87′.Ο Τσαραπατσάνης έδιωξε με γροθιές και στο κατέβασμα τράβηξε απ’τον ώμο τον Έλληνα με τον κ.Ασημακόπουλο να δείχνει (σωστά) το σημείο του πέναλτι και την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) για τον τερματοφύλακα της Α.Ε Κω.Βγήκε ο Φυτάς για να μπει στην θέση του ο Καραμούτας ο οποιός σαν απο μηχανής Θεός απέκρουσε το κακοχτυπημένο πέναλτι του Νέτσα και κράτησε την νίκη για την Α.Ε Κω.
Καλύτεροι απ’την Α.Ε Κω οι Μαργαρίτης,Φυτάς,Τσαραπατσάνης και Μαριάς ενώ απ’τον Ακουσίλαο ξεχώρισαν οι Έλληνας,Νέτσα,Ισκάς και Διακαναστάσης.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ασημακόπουλου,Παπαγιαννίδη και Μάγγου.
Ακουσίλαος:Σκυλλάς,Παπουρδάνος,Διακαναστάσης (86 Χατζηστρατής) ,Σιέχ (73′ Πίτσης) ,Ισκάς,Δελαπόρτας,Καλημέρης (57′ Κορκίδας),Νέτσα,Τριανταφύλλου,Έλληνας,Πομπού
Α.Ε Κως:Τσαραπατσάνης,Δραμουντανής,Ζαμάγιας,Μαριάς,Κουρζής,Φορτσέτι,Φυτάς (87′ Καραμούτας) ,Μαργαρίτης,Σταματίου (86′ Ελευθεριάδης),Μπαρτσελό,Αγγελόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments