Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αντωνούρης : “θα κάνουμε την έκπληξη”

Αντωνούρης : “θα κάνουμε την έκπληξη”

0
mario_antonouris
Dodekanisos
O Mάριος Αντωνούρης  τη περσινή σεζόν ήταν ένας από τους πολυτιμότερους παίχτες του Ευαγόρα, άσχετα να δεν ολοκλήρωσε τη χρονιά αφού τον κάλεσε η μαμά πατρίδα. Οι εμφανίσεις του πάντως δεν πέρασαν απαρατήρητες με αποτέλεσμα να καλείται να φορέσει αντί για το χακί τη “γαλανόλευκη” φανέλα του Εθνικού Αρχίπολης, αφού τα έχει  βρει εδώ και αρκετό καιρό με τη διοίκηση της ομάδος . Το δελτίο του όμως παρόλα αυτά παρέμενε στην παλιά του ομάδα τον Ευαγόρα, το οποίο και παρέλαβε σήμερα, οπότε έκλεισε και τυπικά το κομμάτι της μεταγραφής. Το news12.gr επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή που εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί την πρόταση του κ. Τσακίρη και έδωσε τα δικά του προγνωστικά για το νέο πρωτάθλημα.

Μάριο ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να δεχτείς τόσο γρήγορα την πρόταση από την ομάδα της Αρχίπολης;
Βασικά ο κύριως λόγος ήταν ο προπονητής Βαγγέλης Χατζηαντωνίου ενώ παράλληλα είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τη διοίκηση.

Ποια τα σχέδια σου για τη νέα αγωνιστική περίοδο;
Θέλω να κάνω μια καλή χρονιά με τον Εθνικό και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πιστεύω πως θα είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος αφού έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments