Αρχική Στήλες Τους θυμάστε; Αντώνης Σβύνος

Αντώνης Σβύνος

2
svinos antonis
Dodekanisos

Άλλος ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής της Δωδεκανήσου έφυγε από κοντά μας. Πρόκειται για τον Αντώνη Σβύνο ο οποίος τίμησε τη φανέλα του Διαγόρα. Η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο του Ταξιάρχη όπου πλέον βρίσκεται η τελευταία κατοικία του.
Με το άκουσμα του θανάτου του Αντώνη Σβύνου, κατά κόσμο Βαγγέλη Σβύνο, η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα παρακάτω:
-Να συλλυπηθεί την οικογένεια του εκλιπόντος
-Να παραστεί η Διοίκηση και να διαβαστεί αυτό το ψήφισμα στην Νεκρώσιμο Ακολουθία
-Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του
-Να αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια η ποδοσφαιρική ομάδα στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ευαγόρα
-Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στον ίδιο αγώνα.
«Με την έλευση του 2014 και τον χαμό του Βαγγέλη, η οικογένεια του Διαγόρα έγινε φτωχότερη, Έχασε ένα απο τα αγαπημένα της παιδιά, ένα υπόδειγμα αθλητή, πατέρα και παππού. Βαγγέλη, έφυγες από αυτό τον κόσμο και πήρες μεταγραφή στην ομάδα του Παραδείσου όπου είμαι σίγουρος ότι και εκεί θα δείξεις την αξία σου. Καλό ταξίδι! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει» ήταν τα λόγια του προέδρου Μέντου Ζωάννου στην κηδεία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mode
mode
10 years ago

Το πιο κάτω σχόλιο έγινε από έναν παλιό και καλό συνάδελφο, τον [b]Χρήστο Μυστιλιάδη[/b]. Διαβάστε:

“Ωραία εποχή! Έγραφα κάθε μέρα μια ολόκληρη σελίδα αθλητικά, καθιερώνοντας στην “Πρόοδο” τη γωνιά των φιλάθλων αναγνωστών. Ταυτόχρονα, ήμουν ανταποκριτής στην “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ”, τη μοναδική αθλητική στη χώρα μας και “μεγαλυτέρα αθλητική εφημερίδα των Βαλκανίων”. Και κάτι τελευταίο: Στο βάθος της φωτογραφίας, ο Στέλιος Γλυνός (διευθυντής της ΚΑΪΡ), αξέχαστος έφορος ποδοσφαίρου του μεγάλου “Διαγόρα”.

markos4
markos4
10 years ago

κυριε μανωλη ηρθε η ωρα να συνεχισετε την ενδοξη ιστορια…..μακρυα απο τους τωρινους ….με νεο αιμα,αφθαρτους και με ζηλο για επιτυχια ωστε να παρουμε τον ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΑΣ εκει που του αξιζει…ψηλα!!!!ολοι οι τωρινοι…ουστ πισω στην ζουγκλα