Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Αντώνης-Μιχαήλ Μαχαιράς: Διαπρέπει στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Αντώνης-Μιχαήλ Μαχαιράς: Διαπρέπει στον ΠΑΣ Γιάννινα!

0
Dodekanisos

Ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα στον Ρόδιο Αντώνη Μιχαήλ Μαχαιρά ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε η Αθηναϊκή εφημερίδα «Ώρα των Σπορ». Ο μικρός αφήνει άριστες εντυπώσεις και δείχνει πανέτοιμος ακόμα για το άλμα παραπάνω. Διαβάστε τι αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα:

“Κάθε άλλο παρά συμπτωματική είναι η εφετινή πετυχημένη πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα. Εντυπωσιάζει όχι μόνο για τα αποτελέσματα, αλλά και τις σπουδαίες εμφανίσεις του. Κι αυτό γιατί γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα από την τεχνική ηγεσία και φυσικά τους ποδοσφαιριστές. Αρχίζουν να θυμίζουν την εποχή του Άγιαξ της Ηπείρου”…
Το ίδιο κλίμα της θαυμάσιας εικόνας των Ηπειρωτών παρατηρείται και στα άλλα τμήματα της ΠΑΕ. Οι ακαδημίες ανάπτυξης, η Κ19 κλπ, λειτουργούν άψογα, με επαγγελματισμό που αναδεικνύουν τα νέα ταλέντα για τη βασική ομάδα.

ΑΝΤΩΝΗΣ-ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΧΑΙΡΑΣ: ΕΡΓΟ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!
Από τα ανερχόμενα ταλέντα είναι το στέλεχος της Κ19 Αντώνης-Μιχαήλ Μαχαιράς, που διακρίνεται στη διοργάνωση της Κ19 αλλά και σε κάθε αγωνιστική υποχρέωση για το πλούσιο ταλέντο του. Μεσοεπιθετικός, αριστεροπόδαρος, με ηγετικά προσόντα, με ευχέρεια στο σκοράρισμα και ….ατέλειωτα τρεξίματα, όπως επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ένας από τους πλέον ειδικούς στην ανίχνευση ταλέντων, που δραστηριοποιείται στην περιοχή Αθηνών για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο κ. Γιώργος Γεωργουλόπουλος, μιλάει με τα πλέον κολακευτικά σχόλια για τον νεαρό Ρόδιο μεσοεπιθετικό. Πρόκειται για τον άνθρωπό που συνέβαλε στη ραγδαία εξέλιξη του Μαυροπάνου (Άρσεναλ- Στουτγκάρδη) και του Μιχελή (Μίλαν). Λόγοι οικογενειακοί έφεραν τον Μαχαιρά από τη Ρόδο στην Αθήνα, πριν από πέντε χρόνια, καταλήγοντας στην ΑΕΚ (τμήματα ανάπτυξης) και ακολούθως στον ΠΑΣ Γιάννινα. Για την επιλογή του στην ομάδα της Ηπείρου ο ποδοσφαιριστής αναφέρει οτι: ” Η πρόταση είχε μεγάλο ενδιαφέρον και κυρίως προοπτική, γιατί οι προπονητές και οι διοικούντες εκεί δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή στην επένδυση της ομάδας με νέα παιδιά, όπως εγώ, που κάνω όνειρα να παίξω σε μια ιστορική ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μια ομάδα που έχει να δώσει ακόμα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments