Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Το αντίο του Μανιά στον Βραχνά

Το αντίο του Μανιά στον Βραχνά

0
Dodekanisos

Το δικό του ξεχωριστό αντίο στον φίλο του και επί σειρά ετών παρατηρητών αγώνα Κώστα Βραχνά θέλει να δώσει μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβαστός Μανιάς. Μαζί είχαν συνεργαστεί στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Αναλυτικά, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του αναφέρει:

Για πολλά χρόνια παρακολουθούσα έναν φίλαθλο του Ανταγόρα και γενικότερα του ποδοσφαίρου να φωνάζει να νευριάζει να πανηγυρίζει να χαίρεται και με λίγα λόγια να ζει πολύ έντονα από την εξέδρα όλα τα παιχνίδια .

Όταν πήγα στην ΕΠΣΔ σκέφθηκα να τον βάλω εντός αγωνιστικού χώρου -παρατηρητής αγώνα -για να χαίρεται τους αγώνες και να βοηθάει ταυτόχρονα την διεξαγωγή τους .

Η επιλογή μου ήταν επιτυχημένη αφού ο φίλος Κώστας κατάφερε με την σοβαρότητα και τον σεβασμό που εξέπεμπε να έχει ενεργό ρόλο στην ομαλή έκβαση των παιχνιδιών. Μετά την αποχώρηση μου ,ο Κώστας συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τιμήθηκε για την προσφορά του από την ΕΠΣΔ.

Ο Κώστας Βραχνάς δεν ήταν μόνο καλός συνεργάτης αλλά και πολύ καλός φίλος .
Καλό σου ταξίδι φίλε μου και συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.

Συλλυπητήριο της ΕΠΣΔ
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους,  του Βραχνά Κωνσταντίνου , ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Παράγοντας  και  Παρατηρητής Αγώνων της ΕΠΣΔ στο Βόρειο Συγκρότημα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments