Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Άντεξε για ένα ημίχρονο στο Αγρίνιο

Άντεξε για ένα ημίχρονο στο Αγρίνιο

0
Dodekanisos

Αν και για ένα ημίχρονο στάθηκε αρκετά καλά, ο Ιάλυσος δεν μπόρεσε να αποφύγει την βαριά ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό από τον οποίο έχασε με 5 – 1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι έτσι και αλλιώς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα για τους «ερυθροκίτρινους» μετά το 0 – 4 του πρώτου αγώνα στο «Οικονομίδειο». Οι Αγρινιώτες επέβαλλαν τον ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο διάστημα κατά το οποίο σημείωσαν και τα πέντε τους τέρματα. Σκόραραν οι Μπαϊροβιτς (59’, 69’), Τζελάϊ αυτογκολ (64’), Μιμίτο (62’), Γιοβάνοβιτς (82’). Το τέρμα του Ιάλυσου είχε πετύχει ο Πεταυράκης στο 77’ ο οποίος μείωσε προσωρινά σε 4 – 1.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Μπιάϊ, Ντουαρτέ, Λιάβας, Γιαννιώτης (61’ Σάνια), Γιοβάνοβιτς, Πάρρας, Ντάλσιο, Σιέστεν (46’ Ταχάρ), Ρομάν (46’ Ντίαζ), Μπαϊροβιτς
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Μαρτσέλο Τροΐζι): Χειμωνέττος Α. (46’ Ανδρούτσος), Τερζίου, Χειμωνέττος Κ, Μαραγκουδάκης, Νατσιόπουλος, Αυγενικού, Πετράκης (74’ Πετράκης), Γιώργου, Χατζηδίμπας, Τζελάι, Σερτζίνιο (50’ Πεταυράκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments