Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Άντεξε ένα ημίχρονο

Άντεξε ένα ημίχρονο

0
diagoras_asteras2
Dodekanisos

Ανταπόκριση Αλέκος Κελόγλου

Ένα μόνο ημίχρονο μπόρεσε για μια ακόμα φορά να αντέξει ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» δέχθηκαν βαριά ήττα και από την Τριγλία Ραφήνας με 5 – 1, δεχόμενοι τα τέσσερα τέρματα στην επανάληψη όπου κατέρρευσαν. Στο πρώτο ημίχρονο μπόρεσαν να δείξουν καλύτερα στοιχεία πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ με τον Ιμεραλιλάϊ.
Στο 18’ ο Χατζάκης που πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή με κεφαλιά έκανε το 1 – 0 και έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ (1 – 0).
Στο 40’ ο Ιμεραλιλάϊ με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
50’ Χατζάκης κεφαλιά μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 –  1.
Στο 69’ ο ίδιος παίκτης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 1.
Στο 76’ ο Σκαφίδας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε στον Χατζάκη και αυτός δεν δυσκολεύτηκε με σουτ να πετύχει το τέταρτο προσωπικό του τέρμα (4 – 1).
Στο 84’ ο Μουλάκης με κεφαλιά έκανε το 5 – 1.
Στο 67’ ο Ιμεραλιλάι μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απόκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε και στην οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κυριακόπουλος (Περτέσης, Ψυχιογιός) από τον Σύνδεσμο της Αθήνας και ήταν καλός.
ΤΡΙΓΛΙΑ: Γκουτσιάς, Στρομπούλος, Αλεβίζος, Μπλιαμπλιας (46’ Σκαφίδας), Κεπάς, Τσαγγάρης, Ράμο, Χοντζάϊ, Σταμπέλος (77’ Μαγγιώρος), Μάντζης, Χατζάκης (80’ Μουλάκης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γιακουμάρος, Καραγιάννης, Χατζηπέτρος (77’ Χαρτοφύλλης), Κενενούνης, Κωνσταντινίδης, Καρπούζης, Ιμεραλιλάϊ, Φλεβάρης (66’ Κιόσκου), Μπάρδης, Διακάκης, Ζωάννου (88’ Ζούνης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments