Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Αντάξιοι της ιστορίας του Απόλλωνα!»

«Αντάξιοι της ιστορίας του Απόλλωνα!»

1
xastalis sima
Dodekanisos

Την άποψη πως ο Απόλλωνας Καλυθιών θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας εξέφρασε μέσω του news12 ο προπονητής της ομάδας Χρυσόστομος Χάσταλης. Ο νεαρός τεχνικός μεταξύ άλλων σχολίασε τον διαχωρισμό των δύο ομίλων της Β΄Κατηγορίας
Για τους στόχους ενόψει της νέας χρονιάς:
«Ο στόχος που έχουμε θέσει μαζί με τη διοίκηση είναι η ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Η παρουσία μας στο πρωτάθλημα πρέπει να είναι αντάξια της ιστορίας που κουβαλάει αυτή η φανέλα. Πιστεύω πως με πολύ δουλειά και υπομονή μέσα από τις προπονήσεις θα φτιάξουμε ένα καλό σύνολο συνδυάζοντας πάντα και με καλό ποδόσφαιρο».
Σχετικά με τις ομάδες του β΄ομίλου που πιστεύει να παρουσιαστούν δυνατές:
«Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα κινήσεις των ομάδων ο Ευκλής και η Κύπρος θα είναι αρκετά δυνατές και θα πρωταγωνιστήσουν. Επίσης πιστεύω ότι και ο Πολύστρατος θα είναι αρκετά ανταγωνιστικός ωστόσο όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Όσον αφορά τον διαχωρισμό των δύο ομίλων της Β΄ Κατηγορίας θεωρώ πως ο δικός είναι ένα κλικ πιο δυνατός συγκριτικά με τον άλλον, θα δούμε».

Αύριο η “πρώτη”
Όσον αφορά την έναρξη της προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει αύριο στις 17:30 στο γήπεδο Καλυθιών ενώ ο καθιερωμένος αγιασμός θα γίνει την Τετάρτη λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΗΛΙΑΣ_Κ
ΗΛΙΑΣ_Κ
7 years ago

Θολώνει τα νερά ο κόουτς !!!