Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παπασεβαστός: Ανοιχτός σε όλα

Παπασεβαστός: Ανοιχτός σε όλα

0
papasevastos
Dodekanisos
Της Σοφίας Κασιώτη
Ο Αντώνης Παπασεβαστός είναι παίχτης των δύσκολων αποστολών, είναι αυτός που μέσα στα Μαριτσά ,όταν η ομάδα καιγόταν για τους βαθμούς, έβγαλε τη χρυσή  σέντρα στον Σκαλέρη για να σκοράρει.Οι περισσότεροι έχουν συνδέσει το όνομα του με το νησί της Κω, όμως σε επικοινωνία που είχε το news12.gr με τον ίδιο μας αποκάλυψε πως αν υπήρχε καλή πρόταση από ομάδα της Ρόδου σίγουρα θα το σκεφτόταν. Συγκεκριμένα είπε:
“Κακώς κάποιοι έχουν συνδέσει το όνομα μου με το νησί της Κω. Μπορεί τα τελευταία έξι χρόνια να παίζω για το νησί μου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως αν υπάρξει κάποια καλύτερη πρόταση εκτός νησιού δε θα την σκεφτώ”.
Σε ερώτηση για το τί μέλει γενέσθαι με τον Α.Ο.Δικαίου και αν θα ανανεώσει μας απάντησε:
“Ακόμα δεν έχω μιλήσει με την ομάδα αλλά μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει μια πρώτη επαφή”. Επίσης δεν παρέλειψε να μας εξηγήσει τους λόγους που θα τον κάνουν να παραμείνει για άλλη μια χρονιά στον Α.Ο.Δικαίου:
“Το αν θα μείνω θα εξαρτηθεί από το πόσο πολύ με θέλουν και πιστεύουν σε μένα, όπως την πρώτη χρονιά που υπέγραψα στην ομάδα. Οι άνθρωποι τότε έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και εγώ νομίζω έκανα ότι ήταν δυνατόν για να τους δικαιώσω “.
Τέλος σε σχετική μας ερώτηση για το νέο προπονητή κ. Μανούσογλου μας απάντησε:
“Είναι από τους καλύτερους προπονητές που έχω δουλέψει. Είναι ένας άνθρωπός που σε σε κάνει να βγάζεις τον καλύτερο σου εαυτό μέσα στο γήπεδο”.
Κλείνοντας ο Αντώνης Παπασεβαστός έκανε και το σχολιασμό του για το νέο πρωτάθλημα λέγοντας χαρακτηριστικά : “Ακόμα είναι νωρίς για προγνωστικά , πολλά ακούγονται αλλά δεν ισχύουν πάντα. Σίγουρα πάντως θα είναι για άλλη μια φορά ένα πρωτάθλημα γεμάτο εκπλήξεις, μιας και ήδη κάποιες ομάδες έχουν δηλώσει πως θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό.Πάντως πιστεύω πως η νέα χρονιάθα είναι εξίσου ανταγωνιστική με την προηγούμενη”.
Για τον επίλογο ο έμπειρος μεσοεπιθετικός άφησε τις ευχές του για καλό καλοκαίρι.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments