Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανοιχτό παιχνίδι στην Αντιμάχεια

Ανοιχτό παιχνίδι στην Αντιμάχεια

0
antimaxos
Dodekanisos

Χωρίς να έχουν σκοπιμότητες αγωνίστηκαν σήμερα στην Αντιμάχεια, ο τοπικός Αντίμαχος και η Δόξα Ψίνθου σε εξ’ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Η αναμέτρηση δεν είχε πραγματοποιηθεί την 20η αγωνιστική καθώς η ροδίτικη ομάδα δεν ήταν εφικτό να μετακινηθεί. Το τελικό 4 – 3 υπέρ των γηπεδούχων, φανερώνει ότι κανένας από τους δυο αντιπάλους δεν είχε άγχος και όλοι οι παίκτες έπαιξαν ελεύθερα. Μόλις στο 9’ ο Τσοπάνογλου με κεφαλιά πέτυχε το 0 – 1 αλλά δυο λεπτά αργότερα (στο 11’), ο Γ. Ζερβός με σουτ ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 41’ ο Οικονόμου με διαγώνιο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για πρώτη φορά (2 – 1) και στο 66’ ο Συνεσίου με κεφαλιά πέτυχε το 3 – 1.Η Δόξα μείωσε στο 70’ με σουτ του Τσοπάνογλου (3 – 2), όμω2ς στο 80’ ο Γ. Ζερβός με πλασέ πέτυχε το 4 – 2. Στο 87’ ο Μπατέστας με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4 – 3.
Διατητής του αγώνα ήταν ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Γιαμούζης, Κοντοβασίλης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Κορκής, Συνεσίου Ν., Συνεσίου Ζ., Στρατής, Φεσσάρας, Ντινώρης (81′ Βλαντιμίροφ), Συνεσίου Γ. (85′ Καμαριώτης), Οικονόμου, Ζερβός Γ., Τσατσακλάς (58′ Ατσαλάκης).
ΔΟΞΑ: Ζουρδής, Μαστόρου, Παπανικολάου (79′ Κωστομοίρης), Μαριάς, Στελλάς Μ., Μπεν Μαχμούτ, Κυρίτσης, Στελλάς Π., Καλόψυχος, Τσοπάνογλου, Μπατέστας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments