Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Άνοιξε η αυλαία της 4ης Historica

Άνοιξε η αυλαία της 4ης Historica

0
Dodekanisos

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άνοιξε η αυλαία χθες της 4ης Historica… Με την παρουσία δεκάδων παιδιών, η μεγάλη ποδηλατική διοργάνωση άνοιξε τις πύλες της στη Ρόδο, για τέταρτη χρονιά και περιμένει δίπλα της τους φίλους της ποδηλασίας και όχι μόνο. Η παρουσία των παιδιών στο μουσείο Νεοελληνικής τέχνης (νέα πτέρυγα στο «Νεστορίδειο») σκόρπισε πολλά χαμόγελα. Αρχικά ο Χάρης Συργιάνης από το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Πεταλούδων μίλησε στα παιδιά για τη σημασία της φύσης στη ζωή μας, αλλά και το πως πρέπει να σεβόμαστε το περιβάλλον, ενώ στη συνέχεια έγινε το σεμινάριο οδικής συμπεριφοράς, στο οποίο έδωσε το «παρών» και ο διοικητής του τμήματος Τροχαίας Ρόδου κ. Μανώλης Παπαδάκης. Στα παιδιά μίλησε για την οδική συμπεριφορά η Αγγελική Γιούργη και οι διοργανωτές της Historica τους ευχαριστούν όλους για τα σπουδαία σεμινάρια, που έχουν αποδέκτες τα παιδιά. Παράλληλα, χθες ξεκίνησε τη λειτουργία της και η έκθεση παλιών ποδηλάτων στο μουσείο νεοελληνικής τέχνης και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί στις Πηγές Καλλιθέας.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ!

Περισσότερες από 70 ζωγραφιές ετοίμασαν τα παιδιά στο χθεσινό σεμινάριο με θέμα το σχολείο και το ποδήλατο. Η συμμετοχή σε όλα τα προγράμματα της Historica ξεπερνάει φέτος κάθε προσδοκία και συμμετοχή έχουν δηλώσει στις δράσεις της ποδηλατικής εκδήλωσης περίπου 1.625 παιδιά.

ΣΤΗ ΡΟΔΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ

Στη Ρόδο θα βρίσκεται από σήμερα ο σπουδαίος δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιάννης Μαμουζέλος, ο οποίος θα είναι προσκεκλημένος της Historica. Ο ίδιος θα μιλήσει και στα εγκαίνια της έκθεσης ποδηλάτου, που θα γίνουν την προσεχή Πέμπτη 27 Οκτωβρίου (στις 19:00) στο μουσείο νεοελληνικής τέχνης.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Η ELPEDISON

Ο Όμιλος Elpedison είναι ο κεντρικός χορηγός της 4ης Historica και στηρίζει με κάθε τρόπο το μεγάλο ποδηλατικό ραντεβού στη Ρόδο. Και όπως λέει και η εταιρεία: «Δεσμευόμαστε να παράγουμε και να προμηθεύουμε ηλεκτρική ενέργεια με ασφάλεια, συνεισφέροντας στην ενεργειακή επάρκεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Προσφέρουμε στους πελάτες μας εμπειρία υψηλής ποιότητας μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Λειτουργούμε με ενθουσιασμό σε ό,τι κάνουμε και είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε στους ανθρώπους μας το περιβάλλον όπου μπορούν να διακριθούν, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία».

ΣΤΗΝ ΕΡΤ3 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

Στην εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ3 φιλοξενήθηκε ο εκ των διοργανωτών της Historica Γιώργος Βογιατζής, ο οποίος μίλησε για την έναρξη της Historica, που αποτελεί πλέον θεσμό για τη Ρόδο, αφού διεξάγεται για τέταρτη φορά στο νησί, που κάποτε ήταν η… πρωτεύουσα της ποδηλασίας στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου Ιβίσκος μίλησε για τις εκδηλώσεις της Historica, που προβάλλουν τη Ρόδο σε όλο τον κόσμο.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments