Αρχική Επικαιρότητα Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο νέων μέτρων ο Γεωργιάδης!

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο νέων μέτρων ο Γεωργιάδης!

0
Dodekanisos

Παρά το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί δεδομένο ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει σε γενικό lockdown, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιβληθούν νέα περιοριστικά μέτρα για τον έλεγχο της πανδημίας, λόγω και της μετάλλαξης «Όμικρον».

Ειδικότερα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε ότι η κυβέρνηση έλαβε μέτρα ενόψει της επέλασης της «Όμικρον». Η αναφορά του γίνεται στο γεγονός ότι από την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, για να έρθει κάποιος στην Ελλάδα θα πρέπει να έχει εκτός από πιστοποιητικό εμβολιασμού κι ένα αρνητικό PCR τεστ 48 ωρών. 

«Άρα κάνουμε πιο δύσκολη την πρόσβαση στη χώρα ώστε να εμποδίζουμε την εισαγωγή πολλών νέων κρουσμάτων. Η ”Όμικρον” αρχίζει να επικρατεί. Είναι αδύνατο να μην έρθει και στην Ελλάδα η νέα μετάλλαξη και να μη γίνει κάποιου είδους ξέσπασμα», προσθέτει. Την ίδια στιγμή σημειώνει ότι δίνεται «μάχη να αυξηθεί το ποσοστό εμβολιασμού».

Δεν θα υπάρξει γενικό lockdown

«Πλην του γενικού lockdown δεν έχω αποκλείσει ποτέ κάποιο άλλο μέτρο. Δεν ξέρω ποια θα είναι η εξέλιξη της πανδημίας. Γενικό lockdown πάντως αποκλείεται να υπάρξει», τόνισε.

.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments