«Άνοιξαν» οι συμμετοχές για τον 4ο Μαραθώνιο Ρόδου

0
marathonios 5ari

Τη συμμετοχή του στον 4ο διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου μπορεί να δηλώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος, καθώς από τις 19 Δεκεμβρίου άνοιξαν οι συμμετοχές για τον αγώνα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com. Η λήξη της διορίας συμμετοχής έχει οριστεί η 31η Μαρτίου 2017.
Ο Μαραθώνιος της Ρόδου θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου 2017, ενώ παράλληλα θα γίνει και Ημιμαραθώνιος Δρόμος, προσφέροντας μία νέα επιλογή ικανοποιώντας τις απαιτήσεις όλων των δρομέων. Φυσικά θα υπάρχουν και οι αγώνες των 5 και των 10 χιλιομέτρων, αλλά και των 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων που γεννήθηκαν μεταξύ 2005 και 2008.
Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.
Οι εγγραφές διακρίνονται σε: ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα και ομαδικές, για 10 άτομα και πάνω, χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα Δρόμου.
Χρυσός χορηγός θα είναι και φέτος η Adidas της Ρόδου που στηρίζει τη διοργάνωση από την πρώτη χρονιά, ενώ Media Partner είναι για πρώτη φορά φέτος, η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, Innews.
Tις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι προσφορές των υποστηρικτών του Μαραθωνίου της Ρόδου, για τη μετάβαση και τη διαμονή στο νησί, των δρομέων που θα πάρουν μέρος στον αγώνα.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.roadstorhodes.com Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes/ Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes