Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ανοίγει…πανιά για μεγάλη ΠΑΕ!

Ανοίγει…πανιά για μεγάλη ΠΑΕ!

0
Dodekanisos

Όταν μαθαίνουμε πως ένας δικός μας άνθρωπος πάει να κάνει το παραπάνω βήμα στον τομέα του αθλητισμού και όχι μόνο, αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και οι ευχές μας τον ακολουθούν, χωρίς μάλιστα πολλές φορές να το γνωρίζει ο ίδιος.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Μιχάλη Τσιλιγγίρη, ο οποίος ετοιμάζεται να ανοίξει…πανιά στην προπονητική του καριέρα, και μάλιστα με αντικείμενο τις μικρές ηλικίες ποδοσφαιριστών που έχουν την επιθυμία ή το ταλέντο να γίνουν τερματοφύλακες.
Ο κ. Τσιλιγγίρης, όντας παλαίμαχος τερματοφύλακας, έχει μεράκι με την προπονητική, είναι παθιασμένος, θα λέγαμε καλύτερα, αφοσιωμένος σε αυτό που αγαπάει και δη στην θέση με την φανέλα Νο1.
Ελπίζουμε ότι η μεγάλη ΠΑΕ, θα του ανοίξει πραγματικά την πόρτα για αυτή την ευκαιρία, και εκείνο που απομένει είναι ο ίδιος να δώσει ακόμη μια φορά τον καλύτερο του εαυτό και τα διαπιστευτήρια του, ώστε να πείσει τους υπεύθυνους πως μπορεί να είναι στο τεχνικό τιμ των υποδομών της.
Ευχόμαστε στον κ. Τσιλιγγίρη, σύντομα η προφορική συμφωνία να γίνει και γραπτή και μετά να σηκώσει τα μανίκια για δουλειά, ως υπεύθυνος της εξουσιοδοτημένης σχολής τερματοφυλάκων στο νησί μας.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments