Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανατραπεί η αναδιάρθρωση!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανατραπεί η αναδιάρθρωση!

0
Dodekanisos

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ανατραπούν τα πάντα σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ναι μεν υπάρχει η απόφαση για να δημιουργηθεί η νέα Super League 2 και η επιστροφή στο παλιό μοντέλο με τις τέσσερις Εθνικές κατηγορίες (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), όμως δεν είναι κάτι που πρέπει να θεωρείται και δεδομένο.

Και αυτό διότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης των μελών της αποφάσισε πως η νέα κατηγορία (Super League 2), διοικητικά θα πρέπει να υπάγεται στην Football League. Για να πάρει σάρκα και οστά κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει και σχετική τροπολογία στη Βουλή. Πως όμως αλήθεια μπορεί να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο όταν υπάρχουν τεράστιες αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα; Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την Κρήτη έως και τον Έβρο οι φωνές διαμαρτυρίας ολοένα και μεγαλώνουν ενώ υπάρχουν και Βουλευτές οι οποίοι αντιδρούν και μάλιστα σθεναρά. Είναι ολοφάνερο δηλαδή πως μια τέτοια τροπολογία είναι πολύ δύσκολο να περάσει από τη Βουλή.

Εδώ λοιπόν έρχεται τώρα η ΕΠΟ η οποία αν δεν μπορεί να περάσει η συγκεκριμένη αναδιάρθρωση θα δώσει τη λύση χωρίς τη δημιουργία της νέας κατηγορίας. Θα γίνει η Super League με 16 ομάδες, η Football League σε δυο ομίλους (Βοράς και Νότας) των 12 ομάδων και η Γ’ Εθνική θα παραμείνει ως έχει. Είναι μάλιστα ένα μοντέλο για το οποίο η αλήθεια είναι ότι συμφωνούν οι περισσότεροι και φαντάζει ως το ιδεατό με βάση την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίδωμεν λοιπόν…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments