Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Άνοδος και του χρόνου»

«Άνοδος και του χρόνου»

0
Dodekanisos

Υπόσχεση ότι και του χρόνου θα «κατέβει» στο πρωτάθλημα έχοντας σαν στόχο την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, δίνει μέσω προσωπικής του δήλωσης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο μεγαλομέτοχος του Διαγόρα Κώστας Χρυσοχοίδης. Αναλυτικά η δήλωση του είναι η ακόλουθη:

«Από το βάθος της ψυχής μου θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες της ομάδας μας, τον προπονητή μας και τους συνεργάτες του καθώς και τον Αντιπρόεδρό μας για την επιτυχή έκβαση του αγώνα στην Καλαμάτα και ακόμη περισσότερο για την επιτυχία της ομάδας μας να ανέβει ξανά στη Football League.
Είμαστε περήφανοι γιατί δεν χρωστάμε σε κανέναν «χάρες», είμαστε περήφανοι γιατί αγωνιστήκαμε παλικαρίσια όπως αρμόζει στο ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΑΣ. Είχαμε πει στο ξεκίνημα της χρονιάς « Να ανέβουμε με ψηλά το κεφάλι» και το πράξαμε όλοι. Είχα υποσχεθεί σε όλους τους Διαγορίτες ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την πολυπόθητη άνοδο και το έπραξα. Τώρα σας υπόσχομαι ότι ο σχεδιασμός για την καινούρια χρονιά θα είναι σχεδιασμός ανόδου. Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την απίστευτη συμπαράσταση στη φετινή πορεία της ομάδας μας.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Κωνσταντίνος Π. Χρυσοχοΐδης»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments