Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Άννα Ασημακοπούλου: «Ο Νίκος Παπάς είναι το alter ego του Αλέξη Τσίπρα

Άννα Ασημακοπούλου: «Ο Νίκος Παπάς είναι το alter ego του Αλέξη Τσίπρα

0
Dodekanisos
H βουλευτής της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου στο δημοσιογράφο 
Λάζο Μαντικό:           
«Από κοντά έζησα τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος είναι ένας τύπος που σε έπαιρνε τηλέφωνο 1:30 ώρα τη νύχτα και σου ζήταγε κάτι…» 
«Στις πρώτες μου εκλογές για δημοτική σύμβουλος είχα βγει τελευταία σε ψήφους και είχα ίσο ψηφίσει με έναν άλλο υποψήφιο και μετρούσαμε θυμάμαι τις ψήφους. Κέρδισα για έναν ψήφο τότε» 
«Είμαι Survivor ως χαρακτήρας! Δεν θα έβαζα συμμετοχή όμως σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι θα μου άρεσε να πάω σε ένα τέτοιο πράγμα για να γίνω πιο διάσημη»
«Ο Νίκος Παπάς είναι το alter ego του Αλέξη Τσίπρα. Εφαρμόζει και κάνει τα κρυφά του σχέδια. Δεν τον πολύ ενδιαφέρει το Υπουργείο ψηφιακής πολιτικής. Θέλει να ελέγχει την ενημέρωση για λογαριασμό του Τσίπρα. Τώρα έχει φάει κάτι ήττες, αλλά προσπαθεί. Θα φάει και άλλες ήττες!» 
«Αν συμφωνήσει ο Βασίλης Λεβέντης σε κάποια πράγματα που θα θέσουμε μπορεί και να συνεργαστούμε!» 
«Όχι δεν θα μπορούσα να ζήσω με 586€ μισθό, αλλά δεν θα βγω να υποσχεθώ ότι θα τον αυξήσω στα 700€ όταν οι οικονομικοί δείκτες δεν το επιτρέπουν» 
«Τότε που είχαν βγει τα δημοσιεύματα για το διαζύγιο αυτό που με είχε απασχολήσει ήταν πως θα το πάρει ο μικρός…»  
Για το περιστατικό με Αμερικανό Πρέσβη και όταν ήταν πρόεδρος της Βουλής:
«Πω! πω! πω! τι ήταν αυτό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Σαν reality! Ήταν Survivor! Τρομερό πράμα η γυναίκα, τρομερό! Στη Φρουρά η Κωνσταντοπούλου θα είχε κατέβει μόνη της να επιβάλει την τάξη!»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments