Αρχική Videos Ανήσυχοι οι κάτοικοι στο Οχάϊο, φοβούνται για τρομερές επιπτώσεις

Ανήσυχοι οι κάτοικοι στο Οχάϊο, φοβούνται για τρομερές επιπτώσεις

0

Το κοκτέιλ τοξικών χημικών ουσιών που απελευθερώθηκαν ως αποτέλεσμα του εκτροχιασμού του τρένου Norfolk Southern Railway στο Οχάιο μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή περιβαλλοντική ζημιά, λένε οι ειδικοί. Τα ψάρια έχουν πεθάνει σε ρέματα, τα κατοικίδια ζώα έχουν πεθάνει και οι κάτοικοι έχουν αναφέρει συμπτώματα που σχετίζονται με την έκθεση σε τοξικές χημικές ουσίες μετά τον εκτροχιασμό ενός τρένου φορτίου, στο Οχάιο, στις 3 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι φοβούνται ότι η πραγματική κλίμακα των περιβαλλοντικών επιπτώσεων δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, παρόλο που τους είπαν στις 8 Φεβρουαρίου ότι ήταν ασφαλές να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) δημοσίευσε μια πλήρη λίστα τοξικών χημικών ουσιών που απελευθερώθηκαν μετά τη συντριβή.

«Πρόκειται για μια πραγματικά τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή», είπε στο Newsweek ο Γκάμπριελ ντα Σίλβα, χημικός της ατμόσφαιρας στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία. Οι ειδικοί λένε ότι oh πόσο καιρό θα διαρκέσουν οι οικολογικές επιπτώσεις της διαρροής εξαρτάται από την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της επιχείρησης καθαρισμού, καθώς και από τις καιρικές συνθήκες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments