Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ανοίγονται προοπτικές στο κύπελλο

Ανοίγονται προοπτικές στο κύπελλο

0
diagoras_anagennisi_fasi
Dodekanisos

«Χαμογέλασε» η κληρωτίδα στο Διαγόρα, καθώς στη κλήρωση για την προημιτελική φάση του θεσμού, ο «γηραιός» θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, κλήρωση που του επιτρέπει να ελπίζει σε μακρά πορεία στη διοργάνωση. Αυτό βέβαια θα γίνει μόνο σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» καταφέρουν να προκριθούν σε βάρος του Εθνικού Αστέρα. Ακόμα και στα ημιτελικά αν και εφόσον μπορέσει να φθάσει έως εκεί, αποφεύγει τα μεγαθήρια (έναν εκ των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) και θα κληθεί να παίξει με το νικητή του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Κέρκυρα ή Ηρακλής. Η κλήρωση αυτή, ασφαλώς και δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στην ομάδα του νησιού μας να διακριθεί στον θεσμό και να κάνει αισθητή την παρουσία του, κάτι που πλέον θέλει και ο φίλαθλος κόσμος του.  Στα υπόλοιπα παιχνίδια των προημιτελικών του Κυπέλλου τα παιχνίδια της κληρωτίδας έφεραν αντιμέτωπους τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, καθώς και τον Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ. Πιο αναλυτικά οι αγώνες της φάσης των «8»:
1. Ατρόμητος-Νικητής Διαγόρας-Εθνικός
2. Νικητής Κέρκυρα-Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου
3. Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
4. Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Οι αγώνες των προημιτελικών είναι διπλοί, με τα πρώτα παιχνίδια να διεξάγονται στις 19 Ιανουαρίου και τους επαναληπτικούς στις 2 Φεβρουαρίου.
Ενδιαφέρον έχουν και τα διασταυρώματα στους ημιτελικούς τα  οποία φέρνουν αντιμέτωπους τους νικητές των δύο ντέρμπι. Πιο αναλυτικά:
Νικητής 3-Νικητής 4
Νικητής 1-Νικητής 2

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments