Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ανεβάζουν ρυθμούς στον Διαγόρα

Ανεβάζουν ρυθμούς στον Διαγόρα

0
diagoras_trasivoulos6
Dodekanisos

Ανεβαίνουν συνεχώς οι ρυθμοί της προετοιμασίας για τον Διαγόρα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στη Δράμα με την τοπική Δόξα για την 3η  αγωνιστική της football league. Το έργο του Διαγόρα, όπως και στους δυο προηγηθέντες αγώνες, είναι πολύ δύσκολο, όμως αυτό είναι κάτι που περίμεναν όλοι για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και το Κύπελλο. Θα πρέπει να σημειωθεί πώς υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα, αλλά και η ελπίδα πώς αυτή την φορά η τύχη δεν θα σταθεί εμπόδιο στην δημιουργικότητα των παικτών του Σούλη Παπαδόπουλου.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλο, είναι πώς έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες αφού από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με τραυματισμούς, αλλά ούτε και με τιμωρημένους.
Ακόμα κι ο νεαρός Σταύρος Πεταυράκης που ένοιωσε κάποια στιγμή βαρύ τον προσαγωγό του, μπήκε στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Σήμερα οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν στο βοηθητικό, ενώ σήμερα θα γυμνασθούν κανονικά στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, προκειμένου να εφαρμόσουν την τακτική που θα ακολουθήσουν στον αγώνα με την Δόξα Δράμας.
-Η διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας, η τεχνική ηγεσία, αλλά και οι παίκτες της ομάδας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν και δημόσια όλο το προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου ¨Ο Διαγόρας¨ για τις πολλές εξυπηρετήσεις που παρέχουν  στην ομάδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments