Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ανεβαίνουν οι Ιππότες

Ανεβαίνουν οι Ιππότες

0
ippotes
Dodekanisos

Το ότι βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο πιστοποίησαν οι Ιππότες οι οποίοι κέρδισαν και τον ΑΣ Χάλκης στο γήπεδο Κοσκινού με 2 – 1 και πρόσθεσαν έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση της νίκης. Στο 15’  ο Στεργιόπουλος μετά από σέντρα του Πλαγγέντη έκανε το 0 – 1. Οι παίκτες του Άγγελου Φραγκάκη αντέδρασαν και έφθασαν στην ισοφάριση στο 52’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντούπη αλλά οι Ιππότες δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη και στο 57’ μετά από σουτ του Αλιάϊ, ο Χριστοδούλου στην προσπάθεια του να κόψει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του 1 – 2.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ιππότες έχασαν και πέναλτι στο 12’ με τον Στεργιόπουλο (απόκρουσε ο Ζενζεφύλλης).
Καλή ήταν η διαιτησία του Μιχάλη Ράδου (Φραγκίνης, Κοσκινάς).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ζενζεφύλλης, Καλλιώρας (53’ Καβουκλής), Χριστοδούλου, Σπύρου (79’ Ζαμαντάκης), Ντούπης, Ψαράς, Κωστίδης, Κάργας, Τσιπιζίδης, Μπιζάτης, Πανούσης (67’ Χειμωνέτος)
ΙΠΠΟΤΕΣ: Ζωγράφος, Ιρίμια, Μαρίνος, Ζωάννου, Θεοδοσίου (90’ Προσμίτης), Παπαδόπουλος Κ., Εμίρογλου (79’ Βρετινάρης), Στεργιόπουλος (83’ Καραπάντζος), Πλαγγέντης Ελ., Αλιάι, Λαμπούδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments